- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fossza
tag
Sziasztok!
Nem tudom nézi-e még valaki ezt a topicot, elég régen volt már bejegyzés.
Az alábbi lenne a kérdésem: A régebbi telefonomon korábbi google maps verzió volt. Nagyon szerettem, hogy a tömegközlekedési útvonaltervezés használatakor, ha "lista" nézetben néztem az útvonalat (tehát nem a térképen), akkor egy kis pötty folyamatosan jelezte, hogy éppen hol járok az útvonalon, így: [link]
Az új telefonomon (LG Optimus F6) viszont a legfrisebb verzió van, de sajnos ez a funkció mintha már nem lenne benne... A megállók listája továbbra is megvan, de nem jelöli semmi, hogy éppen hol járok rajta. A térképen természetesen látom, hogy hol vagyok, de a listán sokkal könyebben lehetett viszonyítani, hogy hol és mikor kell pl. átszállni. A kérdésem az lenne, hogy teljesen kivették ezt a funkciót, vagy vissza lehet varázsolni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Iqos cigaretta
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest