- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
Nem egy Asus és MSI gamer lapos megfordult már a kezeim között, amit akár tárgyaláson is előkapnék szemrebbenés nélkül.
Mondjuk a másik véglet pont a G14 az AniMe Matrix fedlappal, mert az szerintem még durvább, mint az RGB fotonágyú... Szerencsére kikapcsolva elegáns lesz a fedél még ezzel a lyuggatással is. (Viszont bármennyire is gyerekes, nekem tetszik.Pedig azt hittem, 5 perc után kikapcsolom.)
-
SityiSXT
őstag
Redditen tanácsolták, hogy a CPU boostot kapcsoljam ki, mert játéknál nem igazán számít, viszont csendesebb és hűvösebb a gép tőle. Én ezt meg is tettem a Silent és Performance profiloknál, a Turbónál meghagytam. Alapvetően Silent módban használom, ilyenkor 2200-es fordulatszámon pörög a venti, ami alig hallható és melegedés sincs, ha nem játszunk vele. Játékra viszont a Turbo módot érzem megfelelőnek, mert ugyan maxon megy a két ventilátor, de nem melegszik úgy át a kasztni, mint a másik két módban - főleg a billentyűzet feletti rész hajlamos felforrósodni (Redditen írták, hogy ez akár károsíthatja is a kijelzőt, ha lecsukott fedéllel, külső monitoron, billentyűzettel, egérrel játszik az illető). Amire nekem kell, azt bőven tudja, de komoly játékkal még nem volt időm megkínálni. Ja, igen, az akkuidő is egész elfogadható lett így tiltott boosttal Silent módban (meg persze a játékok kivételével mindent az IGP-re irányítottam) - ahogy nézem, átlag nongaming használat mellett bő négy óra simán hozható így és a kijelző fényerejét se kell mínuszba letekerni... Akkuról így a játék sem annyira akkugyilkos, a lányommal olyan másfél órát toltuk a THPS 1+2-t, és még maradt olyan 30% (igaz, a GeForce Experience akkus 30 fps limitje be volt kapcsolva).
Térjünk vissza a kérdésre olyan 1 hónap múlva, akkor bővebb tapasztalatom lesz szemben a mostani nagyjából két heteshez képest. -
SityiSXT
őstag
2020-as G14-em van és szerintem még terhelés alatt is az egyik legcsendesebb gamer lapos, ami a kezeim között megfordult. Ilyen téren tapasztalataim alapján a Dell/Alienware a legrosszabb, az MSI mostanában már javul, az Asusnál meg lutri, melyik modell mennyire üvölt. A Flow X13 és a hozzá adott Mobile XG tud visítani, az új G15 viszont relatíve halk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest