- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
burgatshow #36 üzenetére
köszi, ezt nem tudtam.
-
gabor85
őstag
Még a Microsoft Billing is át lett szabva az új felülethez. Ezek nagyon komolyan tolják...
-
butyek
senior tag
Ha megtelik a dropbox fiókom, jól jön majd.
-
Polllen
félisten
Végre és végre
-
=WiNTeR=
senior tag
Nekem 300MB foglalt a SkyDrive-omon, és 25GB a tárhely. Anno amikor 7-re akarták lecsökkenteni, rá kellett kattintani valamire az SD-n belül, hogy megmaradjon a 25GB (talán WP7 userek mind megkapják a nagyobb tárhelyet).
-
Misser
tag
tudom, meg általában az összes hszt elolvasom : )
Csak, hogy talán lesz verseny tárterület terén.
De belegondolva inkább csoda, hogy eddig 25giga volt ingyen. Máshol eddig sem volt ennyi, csak a sonynak volt valami 50giga talán a telefonjaihoz,, de felteszem az a szolgáltatás messze nem olyan mint egy skydrive
-
Misser
tag
válasz
próbakocka #4 üzenetére
Kivéve a Photosynt ?
iOS re van
Talán idővel növelik a 7gb-ot, ha igazán beindul a verseny a felhőszolgáltatóknál. Mondjuk nem mintha kevés lenne a jelenlegi, ha valóban a fontos dolgokat tartja ott az ember, már amit fontos bárhonnan elérnie. Nem videótárnak kell használni : )
-
törölt tag
első ránézésre jobb a réginél, de használatban nem biztos, hogy olyan királyság. az outlook.com-os felületnél is kényelmetlen használni, és még nem is a metrósított felület miatt, hanem mert vannak benne bosszantó hibák, amitől átláthatatlan lesz a kezelés.
-
-
Воланд
titán
"Ezt a szemfülest hogy érted?"
junius 25-ig a regi felhasznalok kervenyezhettek, hogy megmaradjon a 25gb-os tarhelyuk (volt egy ilyen szep felhivas a skydrive webes feluleten). akiknek meg 4gb felett volt a foglalas, azoknak automatikusan megmaradt.
-
meg lehet, épp az előbb tettem meg
a régi mailedre érkező levelek automatikusan átirányításra kerülnek az új címre.
megváltoztatás után mindenhová az új címmel kell már belépned.
ha használsz Messengert, oda is. -
Воланд
titán
"Ha már van fiókom a microsoftnál. @live.com, azt meg lehet változtatni @outlook.com-ra?"
at lehet irni, de ha van egy xyz@live.com-os cimed es az xyz@outlook.com mar foglalt, akkor uj nevet kell keresned. atiras utan az xyz@live.com cimbol alias lesz, azaz megkapsz minden uzenetet amit oda kuldenek es a webes feluletrol kuldeni is tudsz azzal a cimmel, de bejelentkezeshez mar az outlook-os cimet kell hasznalnod.
"Vagy ha belépek új outlook.com-os e-maillel akkor lássa a live.com-os felületet is?"
a regi felulet meg fog szunni, de a regi cim tovabbra is hasznalhato lesz es azzal mar az uj feluletre is be lehet jelentkezni.
-
DaveHutt
őstag
Épp ma sikerült az új csomagot tüzetesebben átnéznem, csinosra sikeredtek, és szépen illenek a Metrohoz. Asztali PC-n, böngészőben is kitűnően használható.
a 7 giga se rossz, hát még a 25
-
Lacces
őstag
Hali!
1. Nekem tetszik.
2. Nemtudom, hogy ide kell-e, ha nem akkor irányítsatok át
. Ha már van fiókom a microsoftnál. @live.com, azt meg lehet változtatni @outlook.com-ra?
Vagy ha belépek új outlook.com-os e-maillel akkor lássa a live.com-os felületet is? Egy ilyen összefűzés vagy bármi.
-
ToMmY_hun
senior tag
Én regisztráltam is a nevemet, nehogy lenyúlják majd.
Végre van egy tök jó email címem ami outlook.com-ra végződik.
-
-
sid87
senior tag
Nekem ez a dizájn továbbra sem jön be. Mondjuk a dropboxnál nem tűnik jobbnak.
-
sanzi89
addikt
Én tárhelynövelésnek is örültem volna.
-
DS39
nagyúr
már csak a naptár részt kell átrakni erre a designra és akkor készen is vannak a win8 érkezésére.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Egyre több MS alkalmazás elérhető Droidon, nem hiába
Ha megszokja a user, hogy használja, talán meggondolja legközelebb, hogy miért nem vesz wp készüléket, ha úgyis skydriveot, stb. használ, azon biztos jobban fut, ezért rejtenek el hibát bennük
-
-
kolosanyi
veterán
Csak nekem fura, hogy droidra is megjelent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest