- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hessler
csendes tag
Egyébként kíváncsi vagyok, mi lesz az Apple válasza (ha lesz egyáltalán) erre az új minimalista irányra, gondolok itt a Windows 8-ra, a WP8-ra, az arculatra, tehát az egész megjelenésre.
-
Hessler
csendes tag
Azoknak, akik állítják, hogy ők is tudnak ilyet csinálni: nem véletlenül van grafikus szakma. Persze kellő önbizalommal el lehet hinni, hogy ilyet mindenki tud, csak a végeredmény, hogy finoman fogalmazzak: kevésbé lesz profi. De maradjunk annyiban, hogy a megvalósításig se jutna el! Egy ilyen arculat kidolgozása nem csak annyiból áll, hogy gányoljunk valamit Paintben. Attól, hogy egyszerűen néz ki, még nem jelenti azt, hogy kidolgozni is egyszerű, sőt...
A logó egyébként önmagában nem nagy szám (szerintem), de ez egy komplett arculat része, ami viszont nagyon jó. (Pedig én aztán nem vagyok Microsoft fan.)
Azért a Microsoft nem fogja amatőrökre bízni, hogy kidolgozzanak neki egy teljesen új arculatot.Hogy felhozzak egy másik példát, a Londoni Olimpia logója (és arculata) is óriási felháborodást keltett. Azt most hagyjuk, hogy kinek mennyire jön be (személy szerint nekem nem annyira), de egy biztos: emlékezetes. És, hogy mennyibe került? 400.000 Fontba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest