- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A Magyar Köztársaság biztosítja a területén tartózkodó minden személy számára az emberi, illetve az állampolgári jogokat, bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül.
Nem emberi és nem is állampolgári jog, hogy a djuice-szal vagy akármelyik céggel szerződhess. Az U26 nem sérti senkinek a jogait. Ennyi erővel az is diszkrimináció, hogy egy weboldal kibannol valakit a fórumáról, meg az is, hogy a 18 éven aluliak nem vásárolhatnak dohányterméket. Nem jár alanyi jogon, hogy szerződhess a djuice-szal, ennyi.
-
Chaser
legenda
Ööö...a reklámjukban egy szemüveges emberke aki asztalon ugrált valami olyat mondott burkoltan, hogy xarnak a másik három szolgáltatóra -ez a pannon, voda, tmobil tudtommal- mert ők függetlenek és külön váltak, önálló cég. Tehát vagy hazugsággal indul az egész, vagy diszkriminálnak..én egyikre se lennék büszke
Jó példa tényleg a BKV, olyan mint a bank, diákbérleted nem lehet, de felnőtt bérleted valószínűleg igen, ha nem tévedek. Az meg hogy valaki nem diák egyéni szocprobléma, ismertem 60év+ feletti diákot is, tehát aki tanulni akar az tud. De azzal senki se tud mit kezdeni ha elmúlt 26 éves és kizárják valamiből, sztem érted te mire gondolok.
"Vannak szórakozóhelyek, ahová csajoknak ingyenes a belépés, mégsem megy tüntetni 50 hím, hogy ez diszrkimináció." Nem is mehet, mert ha fizetnek bemehetnek...a szolgáltatást igénybe vehetik, nincsenek kizárva mert nem nők. -
DarkByte
addikt
-
sekli
addikt
A School még ennél is ütősebb volt, mindig 9Ft volt hálózaton belül (SMS is), és talán 29 hálózaton kívül (SMS kevesebb), és mindez került havi kb 270Ft-ba. Lehet, hogy veszteséges volt, lezárták, de azért az egy kicsit érdekes, hogy többször emeltek már mind a perc, mind a havi díjon. Ezt gondolom megtehetik a szerződés szerint, viszont az, hogy hetente háromszor küldenek minden baromságról SMS-t, viszont a díjak megváltoztatásáról elfelejtenek tájékoztatni, szerintem nem korrekt.
Ez már egy kicsit off lett.
Lényeg, hogy én szurkolok nekik, mint írtam, a netes ajánlatuk kifjezetten tetszik, majd meglátjuk miként lesz.
-
Lehet így is gondolkodni, hogy minden magyar lop, de ez csak erősíti a bizalmatlanságot. találjanak ki olyan opciókat, amik erre nem adnak esélyt vagy nyújtsanak be petíciót a kormánynak, hogy változzon a törvény vagy amit akarnak. Ez mind nem a nép hibája és dolga. Én, a magam részéről becsületes magyar, nem vagyok összemérhető azokkal a tolvajokkal, akik talán nem is magyarok. Pont ez a baj a többi szolgáltatóval is. Itthon valahogy simán engedik a kollektív felelősség bevezetését az árazásba, de ez komoly hiba és ha jól belegondolsz, elég nagy bevétel.
Ha csak a 30%-os példánál maradunk, akkor is a többi termékbe beépített sarc miatt bőven megtérült és csak annyi történt, hogy nem nyertek azon a terméken annyit.
PowerBuldog:
Találják ki, hogy nem fogják eladni. -
"És akkor még nem esett szó az ún. fraud rátáról, azaz arról a kedves magyar rétegről, aki bemegy a boltba, elhozza a legdrágább telefont 2 év rabsággal és onnantól semmit sem fizet soha, a készülék pedig kiköt ukrajnában..."
Azért talán nem ez dönti romba a mobilszolgáltatókat. Tegyük hozzá, hogy nem ez a jellemző magatartás. Ez is olyan kb. mint amikor a BKV a bliccelőkre fogja a veszteségét. Baj és kárt okoz, de ezt nem vetíthetik ki a népre.
-
che 1990
tag
Ha hétfőn úgyis beszéltek velük,akkor igazán megdobhatnának titeket a 3 új Alcatel-el és egy Samsung Monte-val hogy üljetek rajta pár napig,írjatok róla...és látná a nép hogy mit is kap a pénzéért(tudom hogy az alcatel-ek még csak coming soon-ok),csak mert elég ismeretlen telókról van szó szerintem...persze csak célozgattam...de hátha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Posta, csomagküldés
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest