- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
khmm....
ad 1: Csak hálózaton belül ingyenes.
ad 2: Other UK Mobiles & UK Text Messages:10p
ad 3: 5p per minutes flat rate Monday-Friday for calls to UK landlines
10 penny 311 Ft-os árfolyammal számolva kb. 31 Ft! 5 penny kb. 16 Ft.
Na most az nem derül ki a szövegből, hogy milyen alapon számláznak (másodperc, perc), a feltüntetett díjak hívás- vagy percdíjak stb..(kivéve 3. pont)
Mindenesetre a 2-es pontot a djuice kártyás 29 most már kipipálta. A többit majd idővel. Mindennek megvan az érési ideje.
De az útirány jó.
Amúgy a djuice-ról annyit, hogy amióta megjelent, azóta használom, tegnap váltottam erre az új csomagra a pannonline-ban.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Röviden és tömören:
a percdíjakat alapvetően határozza meg az államnak fizetett koncessziós díj (itthon irreálisan magas) a frekvenciáért, illetve az interconnect költségek (itthon - jé, érdekes - ez is irreálisan magas). Szóval mielőtt rugdosunk egy operátort, nem árt tisztában lenni, hogy számukra mi az extra költség, amit egy nyugatabbra levő cégnek nem kell megfizetnie.És akkor még nem esett szó az ún. fraud rátáról, azaz arról a kedves magyar rétegről, aki bemegy a boltba, elhozza a legdrágább telefont 2 év rabsággal és onnantól semmit sem fizet soha, a készülék pedig kiköt ukrajnában...
Nyilván lehetne ez olcsóbb, naná. Egy fapados szolgáltatónak (tesco), alap hangszolgáltatással még a hálózti bérlést is bekalkulálva kijönne 20 forint alatt egy perc. Nem kell marketing, sales hálózat adott, ügyfélszoli csak online, telefonokkal nem foglalkoznak, csak a SIM (nincs logisztika, szerviz és ilyesmi), egyből lehet olcsón is adni a perceket. Csak ebben az országban nem tud elindulni egy virtuális és fapados operátor, mert
1. a három nagy keresztbefekszik
2. az állam sem ad rá lehetőséget - lásd a lefújt mobiltender.De ez már tök offtopik.
-
che 1990
tag
Nem igazán vágom hogy ez hogy jön ide..nyilván ez lenne az álom de sztem te is tudod hogy ez itthon megvalósíthatatlan,ne hasonlítgassuk magunkat sztem az UK-hoz.Egy átlag Magyar fiatalnak szerintem igenis nagy dolog hogy havonta 2 gyorséttermi menü árából már lehet előfizetése és a percdíj is csak 20 Ft,a készülékárak is barátságosak...Szóval a lényeg
ne akarjuk már mindig azt amit a nagyok(UK) mert itthon már ez is nagy dolog
Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest