- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Mint mondtam nem random akartam venni egy modem/routert.
Hanem mondjon egy tipust vagy kettőt amit kapni is lehet, jó is, boldogul is vele.
De azt is mondtam, ha hoz egy wifi/router nélkülit az is jó. Csak jó legyen és müködjön. A többit én megoldom.Az meg azért konkrétan vicc, hogy egy cégnek és mindegy, hogy invitel de a diginek pláne szégyen, hogy 4-5 éve nem telik új modemre.
És mint irtam hiába cserélgette ugyanazt a tipusu modemet 3 különbözö szerelő. A végeredmény mindig ugyanaz lett. Amig nem jött egy kicsit hozzáértőbb akinél volt is másik tipus (szintén használt persze) és azt be nem üzemelte.Persze a probléma gyökere az, hogy ezt a hálózatot nem netre tervezték a 90-es években. Azóta nem sok semmi történt. Csak ráengedték a netet. Aztán olyan amilyen.
-
Gyuri27
félisten
Mese habbal persze. A legolcsóbb, legszarabb filléres modem/routereket használják, még a wifi is szar. Ráadásul 2022-ben egy sávos.
Mint irtam ide is került egy normálisabb modem a gondok nagy része megszünt. Egy rendes berendezéssel meg még jobb lenne. Nyilván nem is lehet összehasonlitani egy 4-5k-s 4-5 éves fost egy rendes 20-30k-s modem/routerrel.
Anno voltak a szereld magad netek. Semmit nem adtak csak a tyúkbelet ami bejött. Ott is az user oldotta meg.
Meg is oldottuk. Akkor még ugye nem is voltak ilyen egybe mindent eszközök.
Persze engem mint felhasználót nem is kellene, hogy érdekeljen. Fizetek valamiért az müködjön. Mert a szolgáltató nem tesz szivességet nekem.
Ez csak kedvesség lett volna a részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest