- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz
#16820480 #10 üzenetére
de sajnos nem tudok igazán együtt érezni a Lenovo gárdával, látva, hogy mondjuk a Thinkpad márkanévvel mit műveltek, és most a Motorolával mit próbálnak.
maximal +1! bár tudom hogy tőled se állnak távol a kínai cuccok, de androidos motot is nálad láttam először élőben
a lenovotol én egy sokkal tökösebb vezetést várnék el... hát az asus orrba-szájba üti őket.... -
válasz
#16820480 #10 üzenetére
A kiadnak majd, meg a mi lesz majd ha típusú mondatok erős feltételezések.
Majd HA kiadták, egyeztessünk erről.
A többihez:
Kb én voltam itt , többedmagammal, akik elkezdték először használni a Lenovo cuccait, ámbár kár idekeverni, mert más vonal más szoftver.
Mivel írtad is, hogy nem használtad, így ha nem gond erről max én tudok nyilatkozni.
Ami Te egyenkínainak írsz, azt több éven át fejlesztették, és hoztak létre egy nagyon jó rendszert, igen VibeUI a neve amúgy. / 1.0 óta használtam, egészen sokáig. Követve MÉG az EU-ba lépés előtti szoft-verziókat CN és ROW verziókat is.
Ami a Motorola óta viszont stock jellegűre váltott, kitakarították teljesen. Tehát nem egyenkínai, ha már ezt használtad rá.
Az meg a másik, hogy a Thinkpaddel mizu. Nézzünk már szét kicsit. Te azt mondod elbarmolták. Én meg azt mondom a piac barmolta el, ahogy cseszte el a HP az Elitebookokat ,és lettek TünciBook-ok, mert kell a filigrán fiszem-faszom design..
Csinálja az összes többi.. És nem azért , mert mi itt a fórumon ezt kértük, hanem mert a rettentő világ ilyen. Generáltak egy igényt, a gyártó meg ezt ezt nyújtja.. Melyik? Mind!
Én amúgy se akarom ilyen nem kínai meg szar a kínai vonalra vinni ezt a dolgot, mert nincs értelme erről vitázni.. A világ egy része kiválóan elfogadja ezt a tényt, és látja azt, hogy vannak termékek, amik ott készülnek. Van aki meg nem.. Ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo újabb elbocsátási hullámba kezdett, amely elsősorban a Motorola Mobility alá tartozó, amerikai részleget érinti kellemetlenül.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motoros topic
- Everest / AIDA64 topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest