- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Nyugodtan otthagyhatod a második bekezdést, te engem nem tudsz megsérteni.
"Ami tény, hogy panaszkodó a felhasználók többsége GeForce-ot használ, egészen konkrétan egy ember számolt be hasonló jelenségről egy Radeonnal felszerelt konfigurációt használva, számára viszont a .NET framework frissítése megoldotta a problémát"
Na, most akkor döntsük el. Többség? Akkor nem mindenki. De, csak egy embernél volt AMD-vel gond, de nála megjavult, szóval akkor mégis csak mindenki.
-
Viktor77
titán
1. " Annyi kiderült még, hogy konkrétan a Creators Update tartalmazza a gondot, emiatt lehet megoldás az Anniversary Update visszatelepítése. Az is megerősítést nyert, hogy konfigurációfüggő a jelenség, bár arról nem szól a fáma, hogy gyártófüggő-e, igazából az sem nyert megerősítést, hogy gyártófüggetlen. "
Szóval, semmit tény, de szar az Nvidia. Abu, értem én hogy nyomni kell az AMD-t, de ez még tőled is kritikán aluli, minősíthetetlen SZAR. Így, nagybetűvel. Te ezért fizetést kapsz? Jöhet a ban, attól még szánalmas ami itt folyik és nem engem minősít.
2. Érdemes megnézni a PH! FB képét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest