Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#24845312 #341 üzenetére
A HDD-re szerintem a W10 témában kéne rákérdezni. Rendszer HDD-ről van szó amúgy? Az nálam mindig folyamatosan ment szerintem, az adatlemez viszont le szokott állni.
Alap kérdés, de nincs letiltva az energiagazdálkodásban, hogy leállítsa a HDD-t? Ha 0 van mellette, akkor soha nem állítja le.
Ennyi jut eszembe, többet tényleg nem akarok offolni már.
-
törölt tag
válasz
#24845312 #336 üzenetére
A 1607 (Anniversary Update) volt az utolsó nagy frissítés. Nekem speciel semmi ilyen gondom nem volt vele, azon a gépen sem, amelyik a megjelenés utáni verziót kapta, majd azóta egy tonna frissítést. (HDD-t nem tudom mondjuk, az egyik gépben sincs.)
Érdemes egyébként rögtön a legújabb buildet letölteni, és azt telepíteni, ha új rendszerről van szó.
-
törölt tag
válasz
cheatergs #334 üzenetére
Elvileg a Kaby Lake sem támogatott W7 alatt, van aki mégis probléma nélkül használta úgy, a topikjában olvastam. Láttam egy YouTube videót is, ahol viszont kékhalálozott, más kérdés, hogy erős tuning mellett. Lehet, W7 alatt éppen kijött, hogy nem stabil a tuning.
Szerintem egyébként nem lesz gond W7 alatt sem a Zennel, kérdés, alaplapi driverek lesznek-e majd hozzá.
A topikba csak belepörgettem, így elnézést ha már volt ez, vagy ha hülyeséget írtam.
-
törölt tag
A diNovót épp a napokban adtam el (nem emiatt), az optika > HDMI váltást pedig nem tudom kideríteni. Lehet, hogy ez a kettő driver, a többi viszont nem az. Az újraindulást mindenesetre megcsinálták közben, ha jól tudom. Ez viszont még mindig jelen van, és csak azért nem idegesítő már annyira, mert vettem egy 4K tévét ahol arányaiban kis helyet foglal a tálca.
Előnye is van egyébként, mert ha nem tévedek, a vezeték nélküli XBONE kontroller csak W10 alatt megy, a hangerő és a Spotify banner bal felül tök jó, nem nyaggat hogy frissített és pár óra múlva újraindulna (megtette magától
), Cortana megmondja melyik zene szól a filmben ha megkérdezem tőle, tetszenek az értesítések is.
Viszont a hibákon tényleg majd' beszarok néha olyanokkal találkozom, és ezek miatt nem tartom szerethetőnek a rendszert - még ha a hibák egy része driveres is.
-
törölt tag
Szuper ez a W10, tényleg. Nem régen például úgy elszállt rajta a bluetooth, hogy a diNovóm még a dedikált vevőjével sem működött. A legújabb pedig az volt, hogy a konyhában pakolgatok este, hallgatom a zenét a vezeték nélküli fejesen. Erre a szám közepén egyszer csak leáll, nagyon halkan, mintha a távolból hallanám tovább. Nos, ez a csoda magától átállította a kimenetet optikáról HDMI-re, és a tévén kezdett szólni a zene.
Azt hittem, mindent láttam amikor munka közben is önkényesen újraindult (leállításkor viszont ha van el nem mentett dolog, vagy csak bármilyen random futó program, akkor nem áll le). De nem, még mindig tud meglepetéseket okozni.
Ha valaki bedobja hogy user error, akkor mondja el, hogy Xp, Vista, W7 alatt miért nem volt soha hasonló problémám, egyik gépen sem. A W10 viszont az Ivy i3-mal és a Kaby i7-tel is produkálja magát, tehát nem a géppel van baj.
Azt már meg sem említem (de), hogy a felületet még mindig nem bírták egységesíteni, a régi Control Panel mellett például még mindig ott figyel az új Settings, aztán találd ki mit hol állíthatsz be.
DX12 viszont van, hurrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest