- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
Ha a BMW-t mindenki "haszontalannak" tartaná, akkor senki nem venne olyat, a cég már rég tönkrement volna. Ezzel szemben a helyzet pont az ellenkezője.
Egyébként (ahogy Firehand is írta) nem csak 7-es BMW létezik.PS: Az, hogy nálunk 130 km/h a max, attól még máshol lehet több a megengedett sebesség (pl. Németország, ahol bizonyos szakaszokon annyival mész, amennyivel csak tudsz, és oda nem árt a LE és a nyomaték).
-
Firehand
tag
Látom nem jött át az irónia. :-)
Pedig nem véletlenül tettem "off"-ba.
Amúgy Bmw-ben nem csak 7-és és 400 Le-őrs van, így a példás szerintem rossz... Ha már olyan autóról beszélünk ami szükségtelenül erős az utakra (és nincs is kis teljesítményű benne)...Lamborghini...
Mint mondtam nekem nem kell az óra, mert nem használnám ki, de neked viszont bejön, és ki tudod használni. Ennyi -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Google Pixel topik
- ASUS RT-AC68U
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest