Hirdetés

2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Mégsem érkezett iOS támogatás a Gear S2-re

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: TalkDroid

A Verizon tévesen közölte azt tegnap, hogy a legújabb Samsung Gear S2 frissítéstől kezdve az iOS-es eszközökkel is együttműködik a lünettás okosóra.

A tegnapi napon azt lehetett olvasni a Verizon hivatalos frissítési oldalán, a Samsung Gear S2 okosóra kapcsán, hogy a R730VVRU1BPC1 kódjelű update-tel minden Android 6.0 Marshmallow-s és iOS 8.4-es, vagy újabb almás eszközzel kompatibilis lesz a népszerű szerkentyű, és erről számos szakportál beszámolt, így mi is. A Verizon azonban jelezte a TalkDroidnak, hogy félretájékoztatták a felhasználókat, egyelőre még nem lesz iOS kompatibilis a lünettával kényelmesen kezelhető óra, és a kapcsolódó információ a frissítési oldalról is eltűnt.

Egyelőre mégsem lett iOS-es eszközökkel kompatibilis a Gear S2
Egyelőre mégsem lett iOS-es eszközökkel kompatibilis a Gear S2 [+]

Nem tudni, hogy valami szoftveres gikszer kavart-e be, a Samsung tartja-e vissza az iOS-es startot (amihez a Gear Manager appnak is készen kell állnia), vagy esetleg az Apple nehezíti meg a konkurens óraplatform dolgát. Az Android Wear ugyan már kompatibilis az almás eszközökkel, ám messze nem dolgozik együtt olyan integrált szinten egy iOS-es mobillal, mint egy androidossal. A tizenes Gear széria helyzete annyiból más, hogy ezek a szerkezetek jóval több önálló funkcióra képesek, azaz nem függenek annyira egy mobiltól, mint egy Moto 360, de a funkciók tekintélyes része így is egy mobillal szinkronizálva használható ki teljesen. Az Apple Watch és a WatchOS természetesen a legmélyebb szinten együtt dolgozik az iOS platformmal.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.