- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
Parallaxis #160 üzenetére
Francba, nem lett igazam
-
Lirion
addikt
válasz
Parallaxis #135 üzenetére
ez közel 80 készüléket jelent
Hú, mindjárt térdre borulok, hogy ekkora halmaz alapján releváns következtetést tudsz levonni. Negyedévente 300 millió androidot adnak el, ha ebből csak 10 millió a felső kategóriás, akkor is a negyed éves eladásoknak mindössze 0.000008%-ról beszélünk. Én az állításomat alá tudom támasztani kutatási adatokkal, te meg csak úgy bemondásra elvárnád, hogy mindenki elhiggye, amiket összehordasz.
-
Látnok
aktív tag
válasz
Parallaxis #14 üzenetére
BB10 benne van, pár éve és igen alkalmazásonként...
-
Postas99
őstag
válasz
Parallaxis #140 üzenetére
Android=Samdroid=Laggdroid
Es pont emiatt van olyan szar megitelese az androidnak. Azota nem vagyok hajlando Samsung telefont venni amiota ketto is meghalt nalam, A csaladbol is ki lett irtva a maradek. Azota csak Nexus es Motorola.
-
fuze
őstag
válasz
Parallaxis #66 üzenetére
Mondom! Nem valós. Sokat kell még annak fejlődnie...
-
Lirion
addikt
válasz
Parallaxis #131 üzenetére
Kb kitkat óta az android a stabilabb rendszer, bármilyen nehéz is ezt neked megemésztened. Hosszú évek után most az ios 9.3-mal sikerült a droidot megelőzni, bár nem sokkal (2.2% vs 2.6% crash rate) és ez ahhoz képest, hogy melyik rendszert hány eszközre fejlesztik elég gyenge eredmény..
Ha ennyire imádod az iost, vegyél iphonet, de amíg nem használod napi szinten, nincs mire alapoznod a stabilitásáról szóló véleményedet, csak üres puffogás, amit művelsz.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Vegyél egy iPhone-t, kérlek.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Hiába próbálod megmagyarázni azt, hogy az iOS maga a tökéletesség, nem fog menni, legalábbis nekem biztosan nem.. (magam is iOS felhasználó vagyok) Számtalan hiba van az alma rendszerében is és igen ez is le tud fagyni JB nélkül is akár pl bejövő hívásnál. Ugyanúgy le tud merülni mint a Titanic akár 3 óra alatt, mert beakad egy app. Szóval mindegyik rendszer másért jó csak éppen objektíven kellene a dolgokat látni és nem pedig fanként, mert mindenki csak a saját igazát akarja bizonygatni az ellentábornak mint ahogy ezt a jelen példa is mutatja.
-
Wesder
titán
válasz
Parallaxis #84 üzenetére
Megnyugtató, hogy egyesknél 500+ óra egy nap
-
Freiherr
őstag
válasz
Parallaxis #106 üzenetére
Nem olyan volt,mert pont hogy az enyémet sem kell megtolni,pont ezt magyarázzák itt páran,de hiába szerintem.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Parallaxis #99 üzenetére
A mit nem tud listát mint olyat,úgyanugy fel lehetne irni a többi oprendszerhez is.
-
MartOOn
addikt
válasz
Parallaxis #99 üzenetére
Akkor pontosan tudod hogy ios milyen szinten van droidhoz kepest.
-
MartOOn
addikt
válasz
Parallaxis #9 üzenetére
muhahaha... Kicsit néz körül es rajossz mekkora badardagot irtal.
On: azert ez eleg harmatos lett. Apple megint nem ül fel se a vr se a modularitas vonatra. De még a 'normál' telokhoz kepest is csak csepegteti az "ujdonsagokat", nehogy vissza üssön ez mondjuk 1-2 év mulva. Megint kushad es figyel... Aztan 3 év mulva 'feltalál' valami újat.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #46 üzenetére
Mondjuk Android - Linux közt legalább két éve tudom használni ezt, KDE Connect néven fut hozz az app, ami egyben távirányító is, és értesítéseket is mutat.
-
fuze
őstag
válasz
Parallaxis #50 üzenetére
Amoled sem lesz, mert rikító, valóságnak nem megfelelő színei vannak, beég. Hiába a szuper kontraszt, és a jó fekete, ha nem színhű... Ha ez a mostani amoled technológia bekerül az iPhone-okba, akkor az Apple-nél nagy bajok vannak.
-
cabal
tag
válasz
Parallaxis #46 üzenetére
Na, szaladj neki még egyszer az idézett mondatnak...
-
-FreaK-
veterán
válasz
Parallaxis #9 üzenetére
Ugyan nem az alap Android, de a Huawei EMUI 4.1 verziótól (vagy korábban is?) benne van ez a funkció, szerintem sok programhoz, Whatsapp-al szoktam használni.
-
Dottore
addikt
válasz
Parallaxis #9 üzenetére
Hangouts üzeneted érkezik.
Értesítési sávon ott az üzenet első pár sora, telefont nem oldottad fel. Lehúzod az értesítést és az alatta megjelenő beviteli mezőben válaszolsz. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Parallaxis #14 üzenetére
Igazából mi értelme alapként,ha egy gyártó akár ki is tilthatja a rendszerből vagy módosithatja és kicserélheti a sajátjára.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Parallaxis #9 üzenetére
"Sajna Androidon még most sem megoldható az, amit ezek tudnak, ott az értesítésnél ha egy bejövő üzenetre válaszolni akarsz, akkor belép a rendszerbe és megnyitja az appot, itt azonnal az értesítés felületén válaszolhatsz."
Ez Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus, SE-vel is megoldható vagy csak az 6s-el?
-
Wesder
titán
válasz
Parallaxis #14 üzenetére
Az lényegtelen hogy a gyàri rendszer része e, mert azzà tudod tenni, ellenben az IOS-szel. Aki meg azt mondja hogy "Kispista" nem ért hozzà, mert bla bla bla, az szimplàn lusta. 2.x idején pl a root is nehéz dolog volt, most meg egy gombnyomàs.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Parallaxis #9 üzenetére
Floatify app és ezerszer jobban testreszabható az értesités.
Androidon is nagyon fejlett az erre vonatkozó api,csak azt le is kell programozni.
Sőt van külön olyan app is amivel lehet szerkeszteni notificationt.
Amit widgetként is ki lehet rakni,illetve lehet hozzá rendelni érintés és egyéb eseményeket is. -
Postas99
őstag
válasz
Parallaxis #9 üzenetére
Úgy látom nem ismered a Motorolák ezen feature-jeit. Moto X 2013 óta van ilyen a rendszerben.
A tárcsázóban a hibát kijavították esetleg, mert ez a hiba masszívan benne van az IOS-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 2020 SE 2 gen, kishibas
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest