Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Akula #121 üzenetére
A stílus nekem is bejött, bejön a fallout 3-ba is beletettem sok-sok órát. A rengeteg mod miatt újabb és újabb kalandok, látvány, képességek, várják a játékost, ami szuper.
De az a nettó lehúzás, amit a Bethesda a fallout 4 címén véghezvitt. A fallout háron sztorija fordított állásban (most nem a gyerek keresi az apját, hanem az apa a gyerekét) a kiegészítők a fallout 3 copy paste, kicsit - sajnos tényleg csak kicsit jobb - grafikával. Bugtenger, repetitív mellékküldetések, amik sheova nem vezetnek és még sorolhatnám. Ezt a pofátlanságot fejelte meg a Bethesda a fallout 76-tal. Lehet, úgy gondolták ez is belefér, ha a fallout 4-et is beszopta a nagyközönség, de ezzel melléfogtak, mert ez már kiverte a biztosítékot. Persze akit nem vakított el a marketig és játszott a széria elődeivel, az már a fallout 4-nél is láthatta.Na így kell a bevételért lejáratni egy szériát. Tankönyvien sikerült!
-
válasz
Dr. Akula #119 üzenetére
Nem csak Fallout 76, hanem már maga a Fallout 4 is egy optimalizálatlan csődtömeg. Kész kínszenvedés kivárni a töltési időket. Minőségi játéktól sajnos fényévekre van. És közben ez lett az év játéka, miközben a witcher 3-nak a nyomába sem érhet. Arról már nem is beszélek, hogy lényegében Fallout 3 copy paste, főként a far harbor...
A legnagyobb csalódás, amir az elmúlt években top játéknak titulált címtől tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest