- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Fitzgerald #99 üzenetére
Giga is 130 volt legutóbb...
(#101) Gainka: Nem neked vagy nekem kell bizonyítania az AMD-nek, hanem a részvényeseknek. Oda pedig üzleti terv kell, hogy ELADJÁK profittal a Vegát. Ennyi.
Erről már nincs is értelme beszélni, mert orbitális késésben vannak. Szóval a nagyobbnál is nagyobbat kell durrantani. -
Ren Hoek
veterán
És akkor ki fogja megvenni? Mikor már kapsz addigra 120-125-ért 1070-et?
Tehát ki ad 150 ezret egy olyan kártyáért, ami az aktuális még mindig domináns DX11 tesztekben ekvivalens egy 120K-s kártyával? Ráadásul már jól telített a piac 1070-el. Nagyon sok kiment. (Én ebben bízok csak, hogy nem szállhatnak el pofátlanul mint NV)480 más helyzet volt, mert hirtelen nem volt semmi konkurenciája.
(... az viszont szép álom, hogy 1080 teljesítményt kapnánk olcsón. AMD minden centet le fog húzni, hiszen eladási árbevételt kell termékenként kreálnia)
-
Ren Hoek
veterán
Vegával vélhetően azért késnek, mert brutálsokat fogyasztott gondolom első körben, ha a Polarist vesszük.
Ezt kell levinni értelmes keretek közé......de ha már a Fury X teljesítményét hozzák 120 ezer körül, kisebb fogyasztással, 250 Watt körül mondjuk, akkor jól jártunk. Szerintem többét nem nagyon adhatják, mert hiába a DX12, de minden DX11 még... most egy sz.r Deus Ex, meg BF1 miatt fog valaki sokkal többet adni a Vegáért, ami mondjuk DX11-ben kb lesz egy 1070? 250 Watt fogyasztással...
Érdekes árazás lesz az már fix... DX12-re árazzák, vagy DX11-re.
Mert ha TFH összesítettet nézem, akkor 1070 ekvivalens teljesítmény, de ha DX12-őt, akkor meg 1080 pl... most akkor 180K vagy 120K-ra lövik be. -
Ren Hoek
veterán
Én is Vegát szeretnék venni, tehát abszolút AMD/NV fanság ellen vagyok. Azt veszem ami adott esetben kell. Addig lehet bevásárolok egy 1070-et ideiglenesen, és imádkozok, hogy ne bukjak rajta 50K-t pl.
Csak azért fanoztam, mert jellemzően egyből ugranak bármilyen HSZ-re, ami kicsit kritikus lenne az AMD-vel kapcsolatban.... pedig teljesen egyetértünk... Minek tapsoljunk? Még csak hír sincs a Vegáról. Sajnos simán lehet, hogy a full Pascal set és a 480 kiadása után eltellhet 7-8 hónap is(!), míg lesz valami előrelépés. és a DX12 hadjáratról és az AMD támogatta játékokról sorra derül ki, hogy a DX12 egy nagy kalap sz.. eddig, jó nagy késéssel összetákolt valamik. Valahogy nem ez volt beígérve. (GCN-re sem...)
(#81) myckey válasza: Nem hiszem, hogy ki kellett volna derülnie a hsz-edből, hogy irónia lenne esetleg. Szimplán csak lehülyéztél valakit. Ennyi jött le.
-
Ren Hoek
veterán
Ugyan már, megint nem értem miért kéne mentegetőzni az AMD fanok előtt. A 480 igen is kevés, 1080p-re, aki olyan paraméterekkel játszik. (60FPS/Ultra/High) .Még ez a csodás Deus Ex DX12-ben is bizonyítja, hogy kevés... és akkor még nem is beszéltünk konstans 60-ról, hanem csak átlag 60-ról. Ahogy fentebb is írták, lazán kijöhet átlag 60 FPS, de ha hullámzik össze-vissza akkor sz.rt sem ér az egész. Komolyan, akkor már inkább lenne stabil 30, vagy stabil 45 FreeSync. Az ideális min 60 lenne SYNC mellett és kész. Kérdés, hogy erre melyik kártya képes 1080p, bármely játékban?
Az AMD pedig nem volt képes konkurencia ellen semmit se kiállítani, és még majdnem fél évig ez lesz ebben a kategóriában
(+ ha úgy vesszük 1080 és a Titán is kevés 4K-ra... de ez más téma. High DX12 4K..és a Titan X 40 FPS... nevetséges vicc)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest