- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
A Vega megjelenésekor tudod mikor veszel te 1070-et 120-125-ért
Erre csak akkor lesz némi esély, ha a Vega kártyák hozzák a kötelezőt (tehát lesz az 1070-nek és az 1080-nak is versenytársa teljesítményben), és emellé még az ár/teljesítmény/fogyasztás mutatójuk is jobb lesz, mint az nvidiáké.
Amíg ez nincs így, addig nem fognak árat csökkenteni, és azért lássuk be: az AMD-t ismerve elég kicsi az esélye annak, hogy ez mind valóra válik. Mondom ezt úgy, hogy 12 év után először vásároltam idén nvidiát (1070), az AMD töketlenkedését megelégelve. -
.LnB
titán
120 ezer körül... Itthon a 480 indított majdnem 120 ezer körül... Ide csúcs kártya kell 1080 fölé, vagy vele egy szintre. Milyen áron? Ha bármit is akar előrelépni az AMD akkor 1070 árának megfelelő összegért. De ők akkor is az 1080 árán adnák. Akkor meg megint nem fognak vásárlókat nyerni maguknak. Mert 1070 és 1080-ról a kutya nem fog váltani.
-
.LnB
titán
Mert nálam nincs ilyen, hogy AMD meg NV fan. Én szeretem az AMD-t, ezer éve ez az első NV kártyám. Imádom, nyilván ezt is. De ha az AMD-nek lenne egy épkézláb VGA-ja FHD 60 FPS-re ultimátumok nélküli játékra akkor most olyanom lenne (ezt a blogomban már kifejtettem). De nincs. (És mondjuk a 1070-se mindig ultimátum mentes).
És pont ezért hülyeség amit írtam. Nekem most fix 60fps kellett(volna). De korábban? Én is azt szajkóztam, hogy minek a 60? Elvoltam én 380-as, 260-as VGA-kal is. Szóval van akinek ez nem szempont. Megértem, én is voltam így.
Az egyedüli dühöm pont az, hogy az AMD b*szik csinálni egy felső kategóriás VGA-t. Nagyon dühít. De nem érdekel ki AMD fan, ki NV fan. Sőt van itt olyan NV fan akit csípek, de néha túltolja.
És egy utolsó gondolat. Ez is lehet hülyeség lesz előre szólok. Baromira nem lepődnék meg ha a következő évek egyik E3-a alkalmából mindkét konzolgyártó bejelentené az új konzoljukat és NV grafikus chip-pel! Akkor mit csinálna az AMD? Mi lenne a DX12-vel (nyilván módosítanák)? Bár hozzá kell tennem persze, hogy lehet nem is lesz kimondottan új generáció, nem látom ez az upgradelt Xbox Scorpio, és PS Pro hova vezet majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest