- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
darkhorse #93 üzenetére
Szerintem elve a játéktesztek körülötti őrjöngés egy baromság. Mindenkinél máshogy fog futni, még azonos GPU mellett is lehet szignifikáns különbség attól függően, hogy kinek milyen gyártótól származik a VGA, milyenhűtéssel, mennyire szellőzik jól a ház, milyen overlayt használ, mennyire friss a gép driver/szoftver ügyileg, hogy van beállítva az antivirus, éppen melyik program szokott befagyni nála stb stb....
Rengetegen sírnak a mikrolagg miatt, de én pl a büdös életben nem találkoztam vele, valahogy ez nálam sose gond. Szóval az, hogy DX11-en mondjuk 10%-al jobb a játék nálad vagy a tesztkonfigon valójában nem releváns, mert másnál meg 30%-al rosszabb lesz, mert neki mondjuk nincs i5 a gépében csak egy FX8XXX. Az egész tesztelősdi egy nagyjábóli képet kell adjon, nem szentírás, nem abszolut igazság. Néha én is felvonom a szemöldököm, mert mást tapaszalatok, de kit érdekel? Trendet kell leolvasni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest