- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Az, hogy elvi hibas a teszt. Nem azt mondja meg, hogy melyik jatek melyik kartyaval megy a legjobban, hanem azt, hogy melyik jatek melyik kartyaval megy a legjobban DX12-vel. Marpedig a jatek es a kartya erdekes, az API csak egy lenyegtelen eszkoz a juzer szempontjabol ami megteremti a kapcsolatot a jatek es a HW kozott.
Sot arra sem lesz alkalmas, hogy a kartya tudasat felmerje, csak az alkalmazasok egy szuk szeleteben.
Sarkitva ahhoz tudnam hasonlitani, mint ha a totalcar innentol csak marsi korulmenyek kozott tesztelne az autokat, mert az a jovo, es szarnanak ra, hogy a jelenben a foldon elunk.(101) gabor.79: Nem. Szerintem teljesen jok es tanulsagosak a technikai leirasai, csak az eredmenyekbol le kell vonni az AMD fan faktort.
-
darkhorse
tag
Az a baj, hogy a tesztek a modernebb API-val lesznek tolva annak ellenére, hogy lehet, hogy a korábbival esetleg stabilabban/jobban fut a játék. Nekem személy szerint eddig nincs jó tapasztalatom az új API-kkal, sem AMD sem nvidia oldalon. Thief, mantle (7870 xt): valamivel lassabb volt a DX11 módnál és néhány másodpercenként megakadt egy picit. Rise of the tomb raider mindkét kártyámmal (gtx 1070/7870 xt) picivel lassabb volt DX12 alatt. DX:MD mindkét kártyámmal egy picivel lassabb volt DX12 alatt, ráadásul rendszeresen hibával le is állt a játék, úgyhogy maradtam DX11-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest