- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Egy töltőnek két paramétere van: V és A. Ha ez a kettő stimmel, akkor az tölti a cuccot (akár Apple, akár Samsung, itt csak az volt a szempont, hogy jó minőségű legyen, lásd a fentebbi linket). A kínai tabletek (eddig amit láttam, mind) 5V 2A-esek. Ez történetesen megegyezik az iPad töltőjével is. Ha egy olyan cuccot raksz rá, ami csak 1A-t vesz fel (mondjuk a mobilodat), akkor az annyit fog felvenni, ugyanaz, mintha a saját 1A-s töltőjébe dugnád. Persze ha a telefon képes 1.3A-t felvenni mondjuk, akkor még gyorsabban is fog töltődni. Ha viszont a 2A-t igénylő tabletet dugod az 1A-s mobiltöltődbe, akkor jobb esetben nagyon lassan, de feltölt, rosszabb esetben hamarabb merül, mint ahogy tölt és rajta hagyhatod egész este, reggelre lemerül töltőn. Esetleg töltheted kikapcsolva. Biztos észrevetted, hogy a laptopod USB-jéről töltve a cuccaid lassabban töltődnek fel, az csak 500mA-t ad le, egy kisebb mobilnak eleget, de egy tabletnek nagyon kevés. Ha meg az a probléma, hogy 5eFt neked sok, akkor gondolj bele, hogy mennyit ér meg a tablet, amit töltesz vele. Ha egy 300eFt-os asztali konfigba nem raknál "Vargáné és társa bt." tápegységet, úgy a mobilodon, tableteden sem érdemes pont azon a ponton spórolni, ahol találkozik a 230V-al.
-
ronson
őstag
Ha azt nézed, hogy rendes garancia van rá és valószínűleg normális áramkör benne, akkor nem is olyan drága pláne ha több cuccnak ad normális delejt vele az ember.
Én is a nokia töltőt használom, 6 eszközhöz.Megmondom őszintén a kínai töltőt bedugva nem merném hagyni éjszakára.
-
zdanee
őstag
Rendes Apple töltő kb 5eFt (nem apple boltból persze, ott 8eFt). Az én 30eFt-osom történetesen tud, a cikkben szereplők szintén. A kis mobilos 500mA-es esetleg 1000mA-es töltők lassabban töltik, mint ahogy merül, a gyáriak névleg 2A-esek, mint az iPad. Utánanéztem, mielőtt ezt a megoldást választottam. A töltő nincs az eszközhöz kötve, ha veszek jövőre új tabletet, azt ugyanezzel a megbízható töltővel fogom tölteni. Amúgy az egész onnan jött, hogy a P88-asom volt, hogy 8 óra alatt sem tudott feltöltődni a gyári töltőjével, és töltés közben a képernyő használhatatlan volt, folyton érintést érzékelt. Amikor egy ismerősöm iPad töltőjével vendégségben kb 2.5-3 óra alatt röhögve csutkára töltötte, úgy, hogy közben használtuk, akkor döntöttem úgy, hogy lépni kell. Az igazi apple töltőt onnan ismered fel, hogy az USB csatlakozó belsejébe, ha bevilágítasz, ott a sorszáma a töltőnek, ugyanaz, ami a külsején is ott kell legyen.
Bal oldalon az eredeti
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Goddess of Victory:Nikke
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest