Hirdetés
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ezek a kilógó hátlapi kamerák szörnyűek így sziget nélkül.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
törölt tag
Nekem pont hogy előny az Exynos. Egyáltalán nem tapasztalom, hogy teljesítményben kevés lenne az S22esem, nem érdekel, hogy Antutun és egyéb szintetikus teszteken 50-100ezer ponttal többet mutat a Snapdragon, cserébe nem fő fel a telefon.
-
GeyerFlorian
újonc
Nekem az S22 kameraszigete kicsit jobban tetszik, de ezzel a kialakítással is kétségkívül nagyon vonzó lesz a kinézete. Majd 1-2 generáció múlva lehet, hogy a hátlappal egy szintbe hozzák a kamerákat ...
-
Navaren
aktív tag
Esküszöm, van egy fix réteg, amelyik frankón szándékosan nem érti, hogy a videóban mi volt a para.
Nem azokkal a telefonokkal van gond, amik mindennapos használatban vannak, akár évek óta, rendszeresen feltöltve és lemerítve. Ott van a gond, amikor az akkumulátor hosszú ideig nincs használva, az elektrolit "töltésszállítás" helyett lassú reackióba lép valamivel (ez a kérdőjel jelenleg), amitől gáz képződik, ami szabadulni próbál, csak szerencsére nem tud (Note 7 óta Samu NAGYON figyel erre).
Teljesen jó, hogy a párod A52-es telefonja szuperül működik, öcsém céges telefonja is egy A53, amit nagyon szeret, úgy, hogy saját telefonnak egy iPhone 12 Pro-t használ szintén nagy megelégedéssel, de mondom, nem a rendeltetésszerű használatban álló motyókkal van a gond, így nem releváns a kérdésre nézve.
Ez nem ugyan az a probléma, amikor gyári hibás motyód van, vagy utólag beszerelt, gagyi, nem gyári akksival "robban fel" a telefon a kezedben.A telefonhoz: engem kilóra megvett ez a dizájn, ilyen szép Samu hátlap szerintem még sosem volt, ez a három kamera még pont nem olyan 'pókszerű' arculatot ad, de mégis nagyon letisztult és egyszerűen szép.
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
klaya86
senior tag
Szerintem egetverő design változásokra felesleges számítani, nem csak Samsung, hanem bármelyik márkánál sem. Az előlap adott, egyre minimálisabb kávákkal, ebben a Samsung egész jó. A hátlapon tudnak variálni, de miután a felhasználók 90%a biztosan tokban hordja majd, kis túlzással az is tök mindegy hogy néz ki. Egyébként a Samsungok (nekem legalábbis) mindig is rendben voltak. Letisztult, egyszerű, elegáns telefonok. Én inkább másban várnék tőlük fejlődést. Végre lehetne valóban mindegyikben Snapdragon proci, illetve a gyorstöltést 50-60w környékére igazán illene már felvinniük.
-
Wesiz
tag
elég szexi lett
-
juuzer
addikt
Nekem a mostani és az új design is bejön a kamerarendszert illetően.
Vamos a la playa.
-
cosworth
csendes tag
válasz Ochocinco46 #19 üzenetére
Remélem ezek a hivatalos kuponozós akciók elérhetők lesznek az S23 megjelenése után is.
Samsung Galaxy S22 (Samsung Galaxy S7)
-
BiP
nagyúr
válasz Ochocinco46 #19 üzenetére
Na, az már igencsak jónak számít. (A mindenkori listaár sajnos nem az.)
Nem tudom, ehhez milyen utánajárás, kapcsolatok, szerencse, stb. kellett.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
a Samsung elhagyja-e végre az idén különösen sok problémát hozó Exynos chipet
Szerintem pont most vagyunk ott, hogy már mindegy, mert a snapi is leromlott melegedést, üzemidőt tekintve.
-
Shyciii
veterán
Igazad van. Nem időtálló. Igaz én több éves Samsung Note 10-es használok, aminek az akksija 94%-os, de nyilván nem időtálló, mert most kikerült egy ilyen videó. Aztán ott van asszony volt 2017-es Samsung A5-öse. mai napig rendben megy. Borzalmas hogy az sem tudja, hogy neki nem szabadna időtállónak lenni. Majd jól megregulázom eme szemét Samsung telókat, hogy nem tudják hol a helyük.
-
sfefe
addikt
Tennék legalább szintbe...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Kawauso
aktív tag
Szépen néz ki. Aztán az ember ráébred, hogy egyenként kell minden karikát megtisztítani a rajta lévő kosztól, nem beszélve a köztes koszról, és máris visszalépés az egész.
-
janeszgol
félisten
Tetszik a hátlap.
-
hogabesz
aktív tag
Hát ez az új ájfon nem sokat változott a tavalyihoz képest. Ja bocs, nem ide…
-
NavySeal
senior tag
Nekem nem jön be ez a kamera desing. Dehát ugye ez izlés dolga
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
gattolino
senior tag
Vivo X90 Pro Plus
-
BiP
nagyúr
-
roli543
őstag
A letisztultabb hàtlap nekem nagyon tetszik, bár billegni fog, mint a rohadalom.
Azt sajnálom, hogy legalàbb egy periszkópos cuccot kaphatna az alap modell is, mert ezzel a felszereltséggel fapados lesz az Ultrahoz kèpest, az àra meg…Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
GreatL
őstag
Elég ocsmány lett így ez a design. Nem valami időtállóak? Ezeréves Samsungokkal mennek többen is az ismerőseim közül. Mai napig rendszer- és biztonsági frissítések...
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
gattolino
senior tag
-
nozs23
addikt
Hátlapot leszámítva nem sok változást látok, viszont évek óta ez a legletisztultabb, legszebb dizájn tőlük. Nekem bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest