Megjöttek a Galaxy S23 első renderképei

A Note-tól leshetik el a kameraszigetet. Akarom mondani az S22 Ultrától.

Még csak szeptember van, mégis záporoznak a Galaxy S23 család pletykái, ami az év elejére időzített, korábbi startot vetíthet előre.


A Galaxy S23 [+]

Sok szó esett az S23 Ultráról, ám kevesebb az apróbb modellekről, amelyek maradhatnak az idei változatok képernyő- és kameraparamétereinél, hajszálnyival terebélyesebb házban.


A Galaxy S23[+]

Az első renderek megerősítik a szimmetrikus, lapos előlapot apró szelfilyukkal, és az enyhén ívelt oldalélek is visszatérhetnek.


A Galaxy S23+ [+]

A hátlapon variálhat a Samsung: míg az S Pennel szerelt S22 Ultra elhagyta a méretes kamerasarkot és optikái egyenként emelkedtek ki, a két alapkészülék megtartotta a sarokvédelmet, ám ez jövőre eltűnhet.


A Galaxy S23+ [+]

A három optika is aláhúzza, hogy nem érdemes az S23 és az S23+ hátulján dupla zoomkamerára és periszkópos megoldásra számítani, azaz a fotós-videós mindenes 2023-ban is az Ultra modell lesz.


A Galaxy S23+ [+]

Sokakat egyébként inkább az foglalkoztat – főleg kontinensünkön –, hogy a Samsung elhagyja-e végre az idén különösen sok problémát hozó Exynos chipet, avagy marad a kétlaki hardver.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés