- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
válasz
sanyijedi #21 üzenetére
Az enyém is konkrét példa. Csak nem hűbele balázs módjára kell vásárolni, hanem meg kell nézni, hogy mikor hol és milyen akció van. Nem egy ördöglakat.
Én igenis vallom, hogy olcsóbban ki lehet jönni - mert én mindig pár tízezerért kaptam meg a százezer forintos telókat.
És igen, magas az előfizum díja, sokat beszélek, de istenem, telefonokról beszélgetünk, azért vesszük, hogy szervezzük vele az életünket.
-
Kasya
nagyúr
válasz
sanyijedi #12 üzenetére
Elofizetestol fuggetlenul en olcsobban vettem kartyasan (Dominoban) az S6-ot (de volt korabban mas keszulek is, fuggetlenul is), mint amennyi barhol mashol volt. Sot, a Voda is jo aron adta...amire a kesobbi fuggetlenitest rateve is olcsobban johetett ki a vasarlo, mint a fuggetlen araval.
Tehat a szolgaltato elofezetes nelkul is adhatja versenykepes aron mas forrasokhoz kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Max
- Apple asztali gépek
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drum 'n' bass
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest