- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
Ez jól hangzik, ha igazak a leakek, és szükség is lenne rá, mert ha igazak a leakek, jelenleg akár 30%-kal is lassabbak tudnak lenni Battlefield V alatt, és ha igazak a leakek még a 1080Ti is több mint 10% teljesítményt veszít HDR Gaming alatt, szemben a Vega 2%-ával. Persze nem kell félni, a DX11 királya mindig az Nvidia marad.
-
Raysen623
addikt
Nálad meg állandóan a ződ lebeg. Nem értem mi köze van az Rx480-as kártyámnak a véleményformáláshoz. Te vársz 50%-ot, lehet lesz annyi, én nem tartom valósnak. A 10% viszont a legkisebb ami várható ha nem nagyon mókolnak a Turin-al. Ettől még lehetséges az 50, sőt 100% is, de az már fogyasztásban is meg fog látszani, az árról nem is beszélve. Itt pedig már vissza is kanyarodtunk oda ahonnan elindultunk.
-
Mamuska
őstag
Ezt nem tudtam, köszi a linket, így már nem annyira ciki. Adhatnának inkább új játékokat, vagy választási lehetőséget, hogy SSD, vagy játék.
Régen mintha több játékot is adtak volna a kártyákhoz, bár már annyira nem emlékszem.
Attól függetlenül nem olvasni jókat erről az SSD-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest