- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
naja. kitalalni valami ujat _es_ jot, nyilvan sokkal nehezebb, mint egy jol bevaltat masolni, utanozni.
valamiert szukseget erzik az ubuntusok h minel nagyobb tomegekhez juttassak el a disztrojukat, ha torik, ha szakad (nem latok bele, tehat nem tudom hol van ebben a biznisz).
ezzel lehet h nyernek ujabb felhasznalokat azok kozuk, akik igazan 'csak' felhasznalok, tehat kluttyintgatassal szeretnenek mindent megoldani.
latom es ertem a celkozonseget az ubuntunak, csak nekem nem erre van szuksegem. a gond csak az az ubi mostani hozzaallasaval, hogy a regebbi verziokkal (mondjuk a 8.04-ig) szereztek maguknak egy tabort, akik orultek annak h van egy jol frissitett, eleg egyszeruen kezelheto, de megis klasszikus linuxuk. es most ugyanez a tabor (a konzolhuszarok) allnak ertetlenul az ujitasok elott. akiknek eddig csak feltelepitett valami hozzaerto egy linuxot, azok boldogan elvoltak a netezessel, levelezessel, stb-vel es igazan nem is akartak hozza/belenyulni. esetleg azon ritka alkalmakkor kertek segitseget. viszont az uj kezelofeluletek, a sok gui batoritjak a juzereket h nyuljanak bele. hattertudas nelkul viszont nem fog menni sokminden. ebbol viszont szamukra az kovetkezik h 'ez sz@r'.en is oldschoolos unixer vagyok, de nem ereztem magam erintettnek a windowmanagerek problemajaval, mert szamomra egyertelmu h ha nem szeretem a gnome-ot v kde-t, akkor nem hasznalom. igy is eleg bosszanto h rengeteg felesleges process fut csak azert h minden plug'n'play meg automatikusan felismert, stb legyen.
lehet orulni a 10.04-nek, mert csillivilli meg biztos sok melo van benne, de be kene latni h sok otlet benne nem eredeti es ez sem jo mindenre.
ertelmetlennek tunik ez a vita.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest