- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyrészt az új funkciók miatt lehet érdemes frissíteni, másrészt rákényszerítik a felhasználókat a frissítésre úgy, hogy sok alkalmazás nem fut idővel a régebbi ios verziókon, de egy 3 éves típuson (4s) már senki ne csodálkozzon, hogy lassul az utolsó ios (fő)verzióval.
igen, még így is jobb, hogy van frissítés, inkább ez a kompromisszum - hiszen nem lassul be használhatatlanul a készülék -, mint más rendszerek alatt az, hogy 2 évesen már a csúcskategóriát is simán elfelejtik... -
egy új funkció sem hiányzik, amiket az ios 7 és 8 hozott?
nekem biztos sok hiányozna!
nem is a saját 5s-t - mert az erősebb hardverű -, hanem párom 5c-jét veszem alapul - ami közel a sima 5 hardvere -, és nem lassult be ios 8 alatt, a 8.1.1 meg pláne gördülékenyen fut rajta.
a 4s persze nem repül már ios 8 alatt, de ez várható volt, egyrészt a gyengébb hardver - fele ram...stb -, másrészt üzletpolitika is, hiszen kifutó/kifutott típus, és kevesebben vennének újabb modellt, ha a régi is úgy futna, mint mondjuk ios 5/6 alatt. -
végre megszűnt a hívás fogadásakor jelentkező probléma, miszerint a korábbi ios 8 verzióknál minimum 1 - 2 másodperces túlfutás mutatkozott a csörgés/rezgés tekintetében, amikor fogadva lett hívás.
(a saját 5s-en és a párom 5c-jén is, mind a kettőre tiszta alapra, visszaállítás módban tettem fel a friss ios verziót, és korábbi mentés sem lett visszaállítva, az passz, hogy sima ráfrissítés, vagy visszaállítás, majd korábbi mentés visszatöltése után is rendben lenne, vagy úgy esetleg nem)
más problémát nem tapasztaltam/tapasztaltunk 8.1 alatt sem, csak a fenti hiba javítását vártam/vártuk a 8.1.1 megérkezésével, és úgy is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest