- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, bár szerintem a többségünknek jobb a forrasztásos módszer
ez viszont kicsit érdekes. az 5 euro nem probléma, még úgy is 12k alatt kéne lennie, viszont ha tényleg jobb 5-6 fokkal a régi Brocken, az eléggé gáz lenne. ebben az árszegmensben eléggé erős a verseny, TRUE spirit 140, HR02 Macho 120 / BW, Mugen2, Ninja3, illetve a CM212 Evo.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #26 üzenetére
hm, köszi, most már ezt is tudom
.
szab.tam: á számolgatás alap
.
-
proci985
MODERÁTOR
köszi a kiegészítést
.
jaja, a gyakorlat. láttam már karón varjút, meg méreteihez képest gyengén teljesítő hűtőt is eleget.
viszont ha csak hatosok, akkor még mindig olyan 200Wot tudnia kellene a csöveknek elméleti határokat nézve, tehát szinte mindegy, hogy hatos vagy nyolcas csöveket használ. zárójelben: az itthonim 4x8 Ualakúval van megoldva, 175Wot tudott 40es deltaTvel és megfelelő ventikkel, tehát ha a többi tényező jó, akkor a csövek számát se kell az egekbe emelni. de az a 175W az már az elég necces kategória volt, értsd Q6600 9x400@1.47, ami 1.54et kapott biosból.
csucsbicep: 10est én még számítógépbe szánt hűtőn nem láttam. 6 elterjedt, pár gyártónál van 8 is, de ritka.
-
proci985
MODERÁTOR
6os hőcső általában olyan 50Wot tud elszállítani tudomásom szerint, 8as olyan 75öt. ebből jön ki a 5x50=250 illetve 5*75=375W, mint a hőcsövek elméleti szállítóképessége. viszont ezen a területen Neked van több tapasztalatod, szóval javíts ki, ha tévednék
. (illetve tudom, hogy hőcső és hőcső között is van különbség, de performance gyártók általában nem itt szoktak spórolni)
de ez csak a hőcső. aztán még ott a "talp" érintkezése a kupakkal, a kupaké a maggal (Ivy Bridgenél ez is probléma lehet), aztán a csöveké a lamellákkal végül a levegő is érintkezik a lamellákkal.
-
proci985
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest