- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Nyilván azt írtam, hogy sima userek, soha senki, semmikor nem forgat kernelt, vagy valamibe bele kellett kötni? Mert akkor felesleges volt a komment... Vagy???
Akkor ezek szerint szerinted a sima userek minden nap forgatnak egy kernelt, mert csak? Ja nem ez ugyanolyan kijelentés volt mint a tied...
Aztán meg a packet filter az egy nagyon elterjedt cucc linuxon, kb mint a grsec, van aki használja, de szerintem a iptables egy okosabb, és logikusabb dolog, mint a pf. Hangsúlyozom szerintem, mert aki a cisco-s acl logikához szokott, annak a pf nyilván kézre esik.
Ez olyan kijelentés volt, mint mikor a notebook topikban minden cégvezető egy f@sz mert nem értik hogy jancsikának nvidia geforce GTX 1080 kell otthonra porszívózáshoz, akkor mindenkinek ilyen kell, és csak ilyen gépeket kell gyártani, hiszen ebből a típusú felhasználóból kb 10000-ed annyi van, mint irodai felhasználóból,
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest