- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kékes525 #103 üzenetére
Na és persze a Microsoft máshol ie megmutatta már, mennyire nem akar másokkal törődni...
Olyan vicces mikor dual bootos rendszert csinál az ember és figyelnie kell hogy a Linuxot tegye fel másodiknak, mert az van annyira jó fej, hogy a Grub telepítésnél észreveszi a már telepített Windowst, így a gép bekapcsolása után ki tudom választani, hogy melyik rendszer induljon el, de, ha a Windowst teszem fel másodiknak, akkor az lesza...ja , hogy már van fent egy Linux is, a gép bekapcsolásakor nem lesz választási lehetőségem (Jó, utólagos Grub telepítéssel ez is orvosolható, de akkor is)
Ja, és a Linux alól tudom használni a Windows ntfs fájlrendszerét, de a Windows a Linux extended fájlrendszerét ismeretlennek mondja, hogy még véletlen se tudjam használni 3rd party programok nélkül.
-
-
Syl
nagyúr
Ízlésekről minek vitázni?
Ezért írtam, hogy oké a "modernizálás" meg a többi marketingjelszó, de legyen benne választási lehetőség. Nekem például tetszik az új Win10-es átlátszó felülettel operáló megoldása (bár több helyen is működne), másnak meg nem. Ezért is szeretem a Linuxot
Ott aztán úgy variálom a felületet ahogy nekem tetszik.
-
Syl
nagyúr
Ritkán van bajom az MS design-jával, kivéve a Win8 egyszínű, sz*rlapos felületét és az Office ribbonját.
A gond ott kezdődik, ha nem adnak lehetőséget a beállításra. Például Win7-ben is volt "régi", win2k stílusú kinézet (bár én nagy aero párti vagyok) és a LO sem erőlteti a váltást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Medence topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Google Chrome
- PlayStation 3
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest