- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Nekem települt. De próbálkozhatsz itt is. Kicsit lassan indult, de működik a Sync is. Lejátssza a flash-t is, de szaggat. Az index.hu-t fektetve nem tudja betördelni és folyamatosan ugrálnak a képek jobbról balra majd vissza. Undorítóan, alma módra kockáz görgetéskor és zoomoláskor. Nem tud több könyvjelzőt egyszerre megnyitni (az asztalin vannak csoportjaim, amiket egyszerre szoktam megnyitni).
Szerintem maradok a gyárinál vagy ha sikerül átszokok az Opera 11-re, az még a gyárinál is jobb csak másik ikonnal indulSzerk.:
Másodjára memória takarítás után is gyorsabban indult, viszont az asztali gépeimről importált könyvjelzőket csak 3. szinten lehet elérni (2 mappán keresztül kell menni és csak ott láthatóak) +1 kattintás hogy egyáltalán a könyvjelzőket mutassa.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest