- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Vagy inkább ez a néni:
testalkatilag meg arcilag is jobb lenne, mondjuk nem olyan ismert, és egy ilyen filmnél a marketing miatt is fontos az ismert főszereplő.
-
tibaimp
nagyúr
Nem rossz ez a kis hölgy Alicia Vikander, de picit alacsony nem?
Legalábbis ehhez a Lara szerephez, OK, hogy az arca hasonlít, meg a haját be tudják fonni olyanra mint a játékban a csajszié, de akkor is.Szerk:
Azt látom, hogy Camilla Luddington adta a játékhoz a mozgást és a hangot, azt tudjuk, hogy az arcot kiről mintázták? -
ribizly
veterán
Jöhet, jöhet! Ha sikerül egy normális Indiana Jones szerű filmet kihozni matiné helyett, akkor már jól is jártunk.
-
bepken
veterán
szerintetek a reboot vonalhoz hűen korhatáros filmre számíthatunk? tehát több vér, több erőszak lesz benne?
én megmondom őszintén, amennyire fikáztam, hogy mit műveltek Lara karakterével, végül annyira megszerettem. sokkal energikusabb, erősebb (nyilván sokszor eltúlzottan) és hát...sokkal halálosabb is
-
pomorski
őstag
A hírt elolvasva el sem hittem, kénytelen voltam ráguglizni. És tényleg. Engem meglepett. Találtam is róla ezt:
-
Tanisz
senior tag
Lehet csak azért, mert a hölgy már 33 éves és ha 2013-as Tomb Raider játékot vették alapul, ott ugye Lara épp hogy felnőtt lett (talán épp hogy 18 múlt?! nem emlékszem pontosan). Persze sminkkel és CGI-vel meg lehetne ezt is oldani.
Bár Alicia Vikander is 27-28 éves, vagy amit már említettek ,hogy a sok lehet volt, ami soha nem derül ki.
-
bepken
veterán
hmm ez a kislány sem csúnya, de ha már reboot Lara, akkor miért nem Camilla Luddington ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest