Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szupermacs

veterán

válasz #57919488 #5 üzenetére

Azt észrevettem, hogy HotS elég könnyű egy LoL-hoz képest, ott első játékom alatt is első tudtam lenni a csapatunkban, pedig voltak 9-es szint felettiek is, de ettől még szinte ugyan az, mint a többi.
    Azt sajnálom az ingyenes játékaikban, hogy az összes csak a meglévő játékaikból táplálkozik, nem új ötlet, mint mondjuk egy Overwatch. Mondjuk ott a játékmenet nem tűnik új ötletnek, de legalább a karakterek igen.

Hallottam róla, hogy fizetés nélkül semmit nem ér el már az ember Heartstoneban. Eleinte próbálgattam, de a M&M Duel szerintem fényévekkel jobb volt, ahogy Battleforge is. HKK-t nem is említsük, csak ott az Online nem volt túl jól megoldva.

• szupermacs

veterán

Szerintem a Blizz F2P játékainak annyira nincs létjogosultsága már az évek óta jobbnál is jobb játékok mezőnyében, hogy nem igaz. Nem értem miért ekkora a hype a hírózofdösztorm és a hörctón körül, mikor mindegyik kategóriában több cím is van, ami oda-vissza veri őket.

Az új kieg meg nem tudom. Nem hiszem, hogy kipróbálom valaha is Draenor után. Olyan, mint egy rail shooter, amiben csak jó időben kell jól csinálni a dolgokat és semmi skill, semmi gondolkodás és egyedi játékmenet nincs benne. Monoton, gyenge, buta volt.

Tauris LK meg sajnos halott, pedig pár hete felmentem és kipróbáltam, de 1 kezemen meg tudtam számolni, hányan voltunk fent délután. Szomorú, hogy ennyire nem megy már.
    Egy értelmes szerver volt amit próbáltam (WotLK) de az is HC volt, mert mintha kevesebb XP jött volna kill és küldiből, ráadásul a Dungeon Findert is kiiktatták, amiből ugye Random Dungeon esetén a játékosoknak azért jó cuccokat dob a végén. Rá volt kényszerítve mindenki, hogy chat felületen invelgesse mindenkit a csapatba és gyalog menjenek el egy instába, ami mondjuk Vanilla idejében is volt, de azért nem kellett volna emiatt kiherélni a funkciókat. Meg ha jól magyarázta az egyik aktív magyar játékos, a Raid bossok is öbb száz százalékos sebzéssel voltak betéve, hogy nehezebb legyen. Ez így szerintem nem működik egy jól kiforrott és ismert játéknál.

Új hozzászólás Aktív témák