- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
traz75
tag
válasz
atainprison #5 üzenetére
Azt hiszem, kicsit félreérthetően és talán túlzóan fogalmaztam. Nyilván kevesebb pénzből készült mint a Witcher 3 (azért MOCAPra még telett), és nem is a hiperszuper grafikát hiányoltam (már csak azért sem, mert a hazai júzerek 90+%-ához hasonlóan nekem sincsen highend gépem ami ilyesmit egyáltalán lehetővé tenne). Egyszerűen csak annyit írtam hogy a videót megnézve (ismétlem, a videót megnézve, tehát konkrétan semmi más infó alapján) számomra nem tűnt különösebben érdekesnek a játék, sablon horrortéma átlagosnak nevezhető konzolos külsőbe csomagolva, nem láttam semmi olyan extrát amire felkaptam volna a fejem, hogy ez kihagyhatatlan lesz, nem igazán éreztem az atmoszférát, pont azt amivel elméletileg ki akarnak tűnni a készítők... Ettől persze még lehet akár az év játéka is belőle.
Az "AAA játék" meg egy érdekes dolog, én nem gondolom azt hogy attól lenne jó egy játék hogy sok pénzt ölnek bele. Persze nyilván több esély van rá hogy sok pénzből sokan jobb dolgot hoznak ki mint kevésből kevesen, de ez csak esély, amivel nagyon gyakran nem sikerül élni. Néha meg aprópénzből is összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- HP notebook topic
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The First Berserker: Khazan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged