- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Nagyon fasza, azt hittem később jön csak
A Switch miatt kicsit hanyagolva van a PS, de már nem sokáig
-
Beyond számomra picit csalódás volt, remelem ez nem lesz az majd.
-
darkrock
aktív tag
Jó korán jön, valamiért őszre vártam.
-
Tyrel
őstag
2013-as játék, manapság már arról is nyíltan beszélnek egyesek aminek tegnap volt a mozipremierje, nem gondoltam hogy egy ilyen "őskövülettel" még bárkinek is megelepetést okozhatok.
Amúgy az az 1 szó szerintem nem igazán spoiler, vannak a játéknak olyan befejezései amikben túléli Jodie, meg olyanok is amikben nem. Na bumm, ez kb. minden második szerepjátékban így van. Max. ha ezt tudod jobban vigyázol a kiscsajra.A Heavy Rain nekem nem jött be, a Beyond Two Souls viszont nagyon jó, csak az irányítása borzasztó rossz. Ha ezen sikerül túl tenni magad, onnantól kb. a legjobb a kategóriájában, legyen az bármi is... (telltale mo-cap akármi, nem tudom mibe sorolják)
@Wlac
Jah, régen volt, közben már beugrott hogy annak a jelenetnek amire gondolok minden endingel megkapjuk 1-1 verzióját, csak más szereplőkkel. (ez utóbbit felejtettem el leginkább)
Amúgy arra a jövőképre gondolok ami a legvégén bevillan, szerintem kegyetlen jó folytatást lehetne kanyarítani belőle.És egyúttal cliffhanger is szerintem, mert elég nagy változást vetít előre, ill. azzal a pár másodperccel meg egy minimális kis fantáziával olyan folytatásnak ágyaz meg aminél kevesebbért is Oscar-t osztogatnak manapság... Nagyon sajnálom hogy lemondtak róla, kb. a Firefly (sorozat) elkaszálása okozott még ekkora csalódást.
-
Tyrel
őstag
Mindamellett hogy nagyon várom és biztos pre-order részemről, azért én még mindig haragszom rájuk amiért a Beyond: Two Souls túlélős befejezései egy óriási cliffhangerrel zárnak, de sosem kap folytatást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Philips LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest