Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmi baj a Steames verziókkal, tegnap felraktam a GTA III-at. Ezt az egy modot kell felrakni és megoldja a problémákat Windows 10-en: Grand Theft Auto III: Definitive Edition
S a moddolás ennél ráadásul pofon egyszerú, letöltöd a fájlokat, bemásolod a játék könyvtárába és voilá, a játék menüje azonnal normálisan skálázódik a monitorodra és normálisan fut a játék Windows 10-en.
Egy ilyen szintű felújítás trilógiára nem sajnálnám a pénzt: Liberty City, 2001 (pt. I) | GTA V
S meg tudnák csinálni ha akarnák, efelől kétségem sincs. -
lo_jo
senior tag
A steames verziók nem xp-re készültek, 2008-ban jöttek ki, akkor meg már bőven a 7 ment. Mellesleg pont ugyanaz a csapat csináta, mint ezt a mostani kiadást Ja és nem, nem a régi kiadások, vagy downgrade-eled őket vagy warez forrásból beszerzel egy neked tetsző verziót, ha a régire van szükséged. Azok sajnos stabilabban, hibamentesebben futnak, mint a steamen lévők.
De hát nem szólok én bele, az veszi meg, aki akarja, én csak elmondtam a véleményemet, hogy a R* miért tehet egy szívességet. Vannak értelmes, jó minőségű remasterek és remake-ek a piacon, számomra ez nem tartozik közéjük. Azokban nem viaszbabák vannak és nem úgy néz ki a kezük a hivatalos screenshoton, mintha 2006-ból jöttek volna. Ja és nem mobil portok.
Aki ezt 2021-ben 60 euróért komolyan gondolta a R*-nál, az nem látott még minőségi definitive edition kiadást: [link]
-
lo_jo
senior tag
Ó igen, a hibamentes rockstar kiadások. Például az előző steames "remaster" SA, amiben mentésenként kell előhozni a steam overlayt, hogy működjön az egér. Vagy használhatsz modokat. Pusztán azért, hogy úgy működjön a játék, ahogy kell. Ugyanez konzolon még jobb, oda csak egy mobil portra futotta, gyakorlatilag katasztrófális minőségben.
Vagy a tényleges, új megjelenésű AAA RDR2 PC verzió, amivel elég sokan szívtak még egy héttel a megjelenés után is, random crash, el sem indul, stb, plusz ez egy visszatérő probléma, néhány update után random előjön elég sok embernek.
Ráadásul ez egy mobilos csapat munkája, a legnagyobb baj az egésszel, hogy egy felturbózott mobil verzióval szúrják ki a vásárlók szemét, ilyen áron. Ja és ha valaki netán választana, hogy neki inkább jó az egy hét szopás (ami azért messze nem akkora trauma, nekem pár perc volt összelőni a modokat, 0 szopással), az már nem veheti meg a régi verziót, de ugye a modokat is töröltették. Mondjuk nem csoda, amit próbáltam, az mind jobbnak néz ki, mint ez a hivatalos.
Ehhez képest a Mafia Definitive Edition 40 euro, a Trilogy egyben 60, minőségben pedig messze felülmúlja. Na ez a probléma az egésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest