- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
koszonom. Valami cserepedenybe fogok befektetni, regebben volt amit romai talnak hivtak, talan egy olyat veszek proba szerencse alapon, mert a rakottkrumplit amugy is szerettuk belole, csak koltozeskor sikerut eltorni, mar evekkel ezelott.
-
Stanlee
őstag
Koszi, mi a cserepedeny tipusa? Sorry a sok kerdesert. Az a bajom, hogy olvasom a blogbejegyzeseket es nezem a youtube videokat, de egyik se az igazi. Amit linkeltel az eddgi az egyik legjobb amit lattam.
Olyan, mint a joghurt, ott is megneztem vagy 10 videot, meg beszeltem a szakacsneninkkel mire meglett a nalam bevalt recept. Kb. a kenyerrel is igy vagyok. Kar, hogy nagymamammal nem tudok ertekezni, biztos jo tanacsokkal tudna ellatni.
-
Stanlee
őstag
amugy @Kelvin-nek akartam irni :-)
-
Stanlee
őstag
Szia, leirnad kerlek a kenyernek a receptjet, ill. hogy milyen format hasznalsz, az is erdekelne.
Kovaszos kenyeret sutottem mar joparat, igaz en fele buza fele teljes kiorlesu rozsliszt alapu kenyeret sutok, szoval elegge "tomor", de nem tomorebb, mint ami a peksegbol jon.
koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eBay
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest