- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
uzsz
senior tag
válasz
#20655360 #19 üzenetére
Ez aztan a hozza allas.
Mint az öregasszonyok a kissebb falvakban.
Ki kell tiltani a motorokat meg az autokat mert zavarjak a nyugalmat es hangosan zugnak, stb..
Ez a dron ellenes vagdalozas több mint vicces.
Nem tudom mitöl tartanak az emberek. Ha valaki meg akar figyelni, nem dronnal teszi elsö körben.
Nem mellesleg, ha jol sejtem az ingatlan feletti legter nem az ingatlan tulajdonosae. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
hitvanyalak #32 üzenetére
Mint ahogy a YT-nal is egy kattintas.
Gyerekek, nem kell itt szalmababot csepelni. Ugyanugy nem maszok bele senki seggebe a kvadkopteremmel, mint ahogy senkinek nem fenykepezek be a keritesen keresztul egy szelfibottal. Es valahogy soha nem is erdekelt a szomszedom maganelete.
Mellesleg az egyik szomszed a haztetorol kukkolja az anyosat egy tavcsovel, de psszt, ne mondjatok el senkinek!
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
hitvanyalak #32 üzenetére
Én a fentről készült műhold képekre gondoltam, amik remekül kikörvonalazzák egyes esetekbe, hogy mit lehet ellopni...
-
moleculez
veterán
Na ez egész korrekt lett, ha kijön beszerzek egyet.
-
Dyingsoul
veterán
Hogy ez a Xiaomi mindenbe beleeszi magát.
Szerintem lassan ők fogják megalkotni a Skynetet.
-
makro
senior tag
válasz
hitvanyalak #25 üzenetére
Mindkét oldalnak nem lehet kedvezni. Kb eldönthetem, hogy most a jobb vagy a bal kezembe harapok.
A kamerás drón személyiségi jogokat fog sérteni, ezt elkerülni biztos nem lehet. Ilyen részről szerintem nem kellene gondot okoznia egy város felett átrepülő masinának. Itt nem is az a cél, hogy másokat megfigyeljenek vele. Ezzel ellentétben amikor arra használják, hogy másokat magánterületen belül kukkoljanak....
Bár van saját drón fórum is
-
hitvanyalak
senior tag
Ez is tök érdekes, hogy ha valaki nem akar megjelenni más képein, stb. akkor az be van állítva paranoiásnak, meg neki kell elköltöznie... Mint amikor dohányosok nem hajlandóak odébb menni a buszmegállóban és én vagyok a gyökér, ha ez zavar...
Mondom ezt úgy, hogy én egyáltalán nem vagyok drón-ellenes, sőt!
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #18 üzenetére
Pont hogy a drón való tanyára, ahol esetleg nem zaklatsz másokat vele.
-
macilaci78
nagyúr
Lehetőséged van elköltözni tanyára és 3 méter mags kerítést húzni mondjuk hullámpalából kizárva így a járókelőket, szomszédokat, de egy kupolát építeni, mert vannak drónok, az nem gyere be.
Persze Magyarisztánban a magyar ralálékonyság és virtus miatt a laza szabályozás és a tiltás közötti arany középutat választják: a jogszabályok általi ellehetetlenítés.
-
mirci18
addikt
Nevetséges hogy minden eggyes drónos hírnél van pár ember aki rohadjonmegmindendrónosember játékot játszik.
Azért mert van egy kis része a drónos társadalomnak aki nem szakszerűen vagy jogszerűen használja nem kell mindenkit megszólni.
Ez semmi más csak vita szítás. -
Teréz Atya
senior tag
Mert normal kameraval ugyanezt felvenni nem gond? A strandon kukkolos videokat sem dronnal veszik fel, csak szolok.
Amugy meg pont azert, hogy mindenki attol tart, hogy epp felismerhetok lesznek valahol a YT eleve lehetodeget ad automatikus arcfelismeresre es kitakarasra. -
Nwis86
aktív tag
Mert a kertbe egyébként nem lehet belátni? Persze ha felhúzol 3 méteres beton kerítést akkor nem! De ebben az esetben a szomszéd házakból továbbra is belátni... Ha csak nem veszed magad tömören körül 10 méteres fákkal
Ha én kinézek az ablakon legalább 10 ház udvarába látok be, többnél medence is van, bár hozzáteszem mindegyikbe belátni az utcáról is, nem zavartatják magukat, persze senki se nudizik... Na de lényeg dron nélkül is belátni az udvarok nagy többségébe!
kb 7 éve mesélte 1 akkori munkatársam hogy neki van 1 nyaralója a helyi tóparton, a tetőtérben pedig 1 kicsi csillagvizsgáló és azzal szokta nézni a nudistákat a tó közepén miközben azt hiszik ott senki nem látja őket
Szóval tiltsuk be a távcsöveket...
A megoldás hogy nem kell szabadtéren olyat csinálni amiből gond lehet ha meglátják... mondom ezt úgy hogy én is "munkálkodtam" már erdőbe és 2 percre rá jött 1 csapat motoros XD igazából nem is tudom mi lett volna ha hamarább jönnek...
Az alacsonyan emberek felett lévő repülést egyébként én is elítélem, de ha elég magasan elhalad a telek felett az engem nem érdekel.
-
hitvanyalak
senior tag
-
törölt tag
Én még 1-et se láttam a környezetemben sajnos.
Csak repüljön be a telkemre egy.
free drone!
-
tigipuf
senior tag
válasz
Kamikazeman #5 üzenetére
Az meg van,hogy az asszonnyal "munkálkodtok" a kertben,én meg felveszem mert megtehetem,hogy bekacsintok hozzátok,és utána nyomom a netre???
-
Akula
őstag
Must have...
...for free. -
aAron_
őstag
Ha ez a hivatalos youtube csatorna, elég nevetséges, hogy 480p a videó.
-
nightmanager
tag
válasz
Kamikazeman #5 üzenetére
Szerintem az nagyobb "vicc", hogy a drónosok azt hiszik, hogy mindenhová berepülhetnek, mertcsak..
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Kamikazeman #5 üzenetére
Minden reptetéshez engedélyt kell kérni a hívatalból?
-
Kamikazeman
aktív tag
Kar, hogy Mo-n nem lehet hivatalosan hasznalni, csak repulesi engedely kerelemmel. Vicc, de ez egy ilyen orszag....
-
Amacs
aktív tag
Még mindig nem jött el az akksi forradalom az üzemidő alapján. Van amúgy már olyan drón (megfizethető), ami napelemes rásegítésű?
-
makro
senior tag
Phantom klón, úgy ahogy lennie kell
-
haxiboy
veterán
Az a táv...tipikus hüvelyk ujjas használatra van kitalálva...néha fogom a fejem hogy a gyártók (és a pilóták) nem tudják felfogni...ez nem egy játék konzol. Miért lett ez a divat?
-
zolomon17
senior tag
Remélem jól sikerül a cucc és akkor meg is lesz a Phatom 1.1.1-em utódja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest