- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Nem tudom, volt probookom (oké nem elite, de már nem is consumer), nem volt dokkolója.
Soknak portreplikátora van mindössze..."Mertem feltetelezni, hogy nem a 17"-es DTR gepek alternativajakent kepzeled el a Surface Prot."
Nem, 15"-os átlogos notihoz bátorkodtam.
Vagy 13"-os Viao-khoz, probookokhoz ilyesmik, amik úgy nagyjából ilyen árban vannak (nagyjából, nem pontosan)(#81) stratova: Köszi
-
CharlieDrop
veterán
"Konnyebbnek nem konnyebb egy subnotebooknal"
Volt szó subnotiról?"Vagyis azt is kell cipelni,"
Notebookkal nem cipeled a billentyűzetet? -> igaz, ahogy írtad a támasztás nem az igazi, itt nem is egyértelmű előnyről van szó, elismerem, de az irány jó."ha dolgozni akarsz igazán, akkor dokkoló és hurrá."
"Ezt meg a notebookok ezer eve tudjak."Van amelyik tudja, nem mind. És ha már először a Subnotikkal példálóztál hány olyan van ami dokkolós?
-
CharlieDrop
veterán
a következők:
1. ha csak úgy el akarsz lenni, olvasni, zenét hallgatni bármi, akkor jóval mobilabb (könnyebb), nem zavar be a billentyűzet.
2. ha mégis kell csak felcsatolod
3. ha dolgozni akarsz igazán, akkor dokkoló és hurrá.kieg.: nyilván még mindig maradt egy pár előnye a notebookoknak, de én részemről már simán lecsérélném egy ilyenre.
-
CharlieDrop
veterán
A pro 2 billentyűzettel és dokkolóval leválthatja a notebookokat, igaz kíváncsi vagyok így fullosan mibe fájna, mondjuk 256GB SSD-vel és8GB RAM-mal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest