- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gakocsis
tag
Tegnap vettem egyett.
Semmi gondom a kijelzővel, és a gyorsasággal sem. Alpból céllal vettem, kiegészítőnek, hogy az asszony az iwiwt, facebookot ezen nézegesse, és így gyugodtan dolgozhassak.Ezekre tökéletes...
Még csak egy napot nézegettem, de tetszik. Annyi az észrevételem, hogy a Toshiba Market Place még nagyon üres (vagy itt is a lokalizáció alapján érhetők el dolgok) pár tucat alkalmazást láttam csak. Illetve a youtube videókat nem tudta alapesetben lejátszani, az adobe flash frissítését javasolta, de ezt tegnap fél óra alatt nem tudtam megtenni... biztos van mód rá...
E könyveket sem vettem még rá, kíváncsi vagyok, a beépített ebook reader hogy szuperál..
3g SIM foglalatnak csak a helye van meg ezen a modellen, maga a csatlakozó nincs benne.
Akinek van ötlete alkalmazások letöltésére, vagy tapasztalata a toshiba Market használatára, írjon..
-
WiZARD
addikt
győri saturnban is van már.
megfogdostam, elég lassúnak tűnt (nem tudom mennyi progi futott), a kijelzője is elég gyengus volt (ekkora mérethez kellene a nagyobb felbontás szerintem), és elég műanyag feeling.inkább egy galaxy tab kellene 120ért
-
McPie
tag
A notebook.hu -n 119.900 ÁFÁ-val.
Alig várom, hogy meg tudjam venni! -
Balu972
aktív tag
bocs, többször ment be
-
Balu972
aktív tag
amúgy UP-os cucc, a samsung ára meg csalódás
-
Balu972
aktív tag
Azért érdekesek voltak az elős híradások, ott még 400 dollárról volt szó, nem 400 euróról. Az nagyon durván átszámolva 30 rugó különbség alapból. Vagy az USA-ban olcsóbb?
Sztem jövő év közepe, míg elérhető lesz a zsebemnek, ez vagy bármely más. Amúgy, ha a 3G-s másfélszer drágább lesz, akkor elgondolkodtató már az ipad is. -
benoce
tag
Van az országban már Folio, HRP az akihez érkezett.
Akit érdekel, egy kis kicsomagolás, és pár fotó
http://logout.hu/bejegyzes/benoce/toshiba_folio_f100_kicsomagolas/friss.html
-
lasvegas
tag
Hát ma én is kipróbáltam a Foliót,engem személy szerint nem győzött meg,pedig kiváncsi voltam a samsung galaxy tab után erre a 10 colos tabletre,de a samsung után nem jött be,nekem nehezen reagált a home gombra illetve az összesre vissza stb-re, gyorsnak se mondanám annyira és a kijelző érzékenysége meg sem közeleíti a tab-ét,magyar nyelvet nem találtam benne,ráadásul szerintem elég a 7 col, ekkora 10 colos méretben inkább netbookot vennék,ja és 3g sincs így 135 000. ft a t-mobiénál most megkapnám a samsungot 160.000 ért előfizut kell még 2 évre aláírnom de ez nem gond mert mindíg így cserélek,valamit kell vennem de a folio nálam kiesett,de ez csak az én véleményem
-
Bathory Peti
aktív tag
nagyon jó cucc,és ahogy néztem az árát,nem is sok.
-
z0d1AK
nagyúr
-
kekegsm
őstag
válasz
Avicularia #57 üzenetére
Nekem van néhány kamionos ismerősöm, ők pl tudják kb az útvon alat, hogy hol lesz pihenőjük, és ott vesznek feltöltőkártyás mobilinternetet. Nem egy örült összeg, 10 euroból végigfacebookozza az éjszakát
-
kekegsm
őstag
válasz
rudymester #42 üzenetére
Lehet, hogy úgy van nekik, mint ahogy laptopjuk. (Náluk akartam venni korábban laptopot, 8 típust próbáltam megrendelni szépen egymás után, de egyikből sem volt nekik, pedig mindegyiknél ott volt hogy raktáron. Aztán végül telefonon mondta a srác, hogy be tudják ám végül is szerezni, csak az eredeti 200e helyett 240e-ért...
Szóval én most már olyan helyről veszek, ahol leteszem a lóvét, ők pedig kezembe nyomják a dobozt.
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, gondolnám, hogy nagy a részesedésük, mert iszonyat sok üzletük van, és ugyan csak nagy árréssel,jelentősebb kockázat nélkül bizniszelhetnek.
Viszont most teljesen meglepett az, hogy a hivatalos Toshiba disztribútor nem tud az érkezéséről pontos infót, máshol meg már vásárolható..
-
rudymester
senior tag
Van már olcsóbban is Folio:
Az USB is ritkaság. Erre legalább rá tudok dugni egy pendriveot, bár nem hiszem, hogy lesz ilyenem az elkövetkezendő 5 évben.
-
kekegsm
őstag
Ne becsüld le a MediaMarkt-ot. Szinte minden újdonság ott jelenik meg elöször. Mikor a kis garázsboltokban még sokszor nem is hallottak a i3-i5 procikról, ott már kapható volt jópár laptop ezzel a procicsaláddal. De 3D TV sem volt kapható máshol az első pár hétben, csak ott.
A gyártóknak is kiemelt partner az MM, gondoltad volna, hogy hivatalos, KSH statisztika szerint 65%-os a részesedésük a magyar laptoppiacon?
-
kekegsm
őstag
Így már elhiszed?:
-
kekegsm
őstag
Lesz rá Android 3, de ugye elöször meg kell hogy jelenjen az Android 3.
Azért nincs rá Android Market támogatás egyenlőre, mert a Tegra250 nem minden Android Marketes alkalmazzással kompatibilis, azért a Toshiba elöször teszteli az alkalmazást, és ha minden oké, akkor felkerül a Toshiba Marketre. Egyenlőre csak párezer alkalmazás van fent, de pár hónap múlva már pártízezer lesz.
3G: januárban érkezik, kb másfélszer ennyi lesz.
-
Rolesz92
tag
3.0-ás Android kellene rá ezáltal teljes market támogatás és 3G, ha ezek lennének az első értelmes táblagép lehetne.
-
lindermen
senior tag
Csatlakozom a korábban szólókhoz, semmi értelme a HD lejátszás opciónak, ha sem a kijelző, sem a háttértár nem támogatja. Bár utóbbi még fontosabb lenne, mivel a HDMI csatinak hála, nem feltétlen kell a kijelzőn nézni.
-
z0d1AK
nagyúr
Erről a Media Markt-ról miért nincs a világon semmi infó?
Valamit csúnyán benézhettél, mert még Európában sem nagyon lehet megvásárolni.Galaxy Tab: Hol látsz te független modellt a T-Mobile honlapján?
-
lasvegas
tag
-
kekegsm
őstag
Mutatom, figyeled az ujjam? :-)
Mint mondtam, MediaMarkt Zalaegerszeg áruházban láttam. (Ez Zalaegerszegen található).
Galaxy Tab:
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=237046&langId=-11
Oldal alján. Egyébként elnéztem, mert 203.000, nem 230.000
-
kekegsm
őstag
A Folio 134.990Ft-ért van a zalaegerszegi MediaMarkt-ban. A Galaxy Tab függetlenül 230.000Ft a T-mobile-nál. Persze előnye a Tab-nak, hogy 3G-s.
A cikkben említett 110eFt-os árral az a bibi, hogy egyszerűen csak fogták az eurós árat, aztán beszorozták az aktuális árfolyammal. Viszont ugye tudjuk, hogy nálunk 25% az ÁFA, míg európában a 16-21% a megszokott, és hogy az Artisjus meg egyéb jogdíjak, stb miatt nálunk mindig minden drágább, mint az igazi Európában (Galaxy Tab Írországban 680-700 euróért kapható, míg nálunk a T-mobile-os árat átszámolva kb 820 euro jön ki). Szóval a 135eFt-os ár az teljesen kellemes. És mondom, kapható, kipróbáltam.
-
kekegsm
őstag
válasz
bolondember #11 üzenetére
Nem. ha jól emlékszem, 50% browsing, 25% video (fullHD),25% üresjárat.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
zsirfecske #13 üzenetére
Tudtommal az Android nem támogatja még az NTFS partíciót, csak a FAT32-t. Arra meg 4GB a max fájlméret. akkor miért is kell FullHD rá?
-
rtom
senior tag
válasz
SomodiFeri #1 üzenetére
Átolvasgatva a topicot valóban problémás a gépecske, pedig a Tegra-ról nem ezeket a híreket hallottam (dehát a marketing, ugye...
). Nem baj, jöjjenek csak ezek a gépecskék, versenyezzenek szépen
Konklúzió: az eddig látottak alapján még mindig Archos 101 fan lennék, csak dobnák már piacra (a 7"-es verzió meg már el is fogyott
)
-
bolondember
MODERÁTOR
a 7 óra üzemidő az UGYE folyamatos videólejátszással értendő?!
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
SomodiFeri #1 üzenetére
Ezek után érdekes lesz kivárni az LG Optimus Pad-et is. Bár az csak jövőre jelenik meg. Ellenben Android 3.0-val várható a megjelenés.
-
consono
nagyúr
Nincs Android Market, bukkni fog...
-
mitya221
tag
Miért érzem úgy, hogy ez jobb vétel, mint a Galaxy Tab?
-
vendingo
veterán
Kicsit kevesellem a 16 gb belső tárhelyet, arra egy normálisabb full hd film se fér rá
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
SomodiFeri #1 üzenetére
Magyarországra november elején, december végén érkezik várhatóan.
MOD: Gubro feltámadott a Mobilarénán.
-
SomodiFeri
csendes tag
Azért ezt a topikot érdemes elolvasni mielőtt örülni kezdenénk:
http://android.modaco.com/content/other/322155/toshiba-folio-100-interesting-but-janky/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztrofotózás
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest