- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
válasz
Avicularia #57 üzenetére
Nekem van néhány kamionos ismerősöm, ők pl tudják kb az útvon alat, hogy hol lesz pihenőjük, és ott vesznek feltöltőkártyás mobilinternetet. Nem egy örült összeg, 10 euroból végigfacebookozza az éjszakát
-
kekegsm
őstag
válasz
rudymester #42 üzenetére
Lehet, hogy úgy van nekik, mint ahogy laptopjuk. (Náluk akartam venni korábban laptopot, 8 típust próbáltam megrendelni szépen egymás után, de egyikből sem volt nekik, pedig mindegyiknél ott volt hogy raktáron. Aztán végül telefonon mondta a srác, hogy be tudják ám végül is szerezni, csak az eredeti 200e helyett 240e-ért...
Szóval én most már olyan helyről veszek, ahol leteszem a lóvét, ők pedig kezembe nyomják a dobozt.
-
kekegsm
őstag
Ne becsüld le a MediaMarkt-ot. Szinte minden újdonság ott jelenik meg elöször. Mikor a kis garázsboltokban még sokszor nem is hallottak a i3-i5 procikról, ott már kapható volt jópár laptop ezzel a procicsaláddal. De 3D TV sem volt kapható máshol az első pár hétben, csak ott.
A gyártóknak is kiemelt partner az MM, gondoltad volna, hogy hivatalos, KSH statisztika szerint 65%-os a részesedésük a magyar laptoppiacon?
-
kekegsm
őstag
Így már elhiszed?:
-
kekegsm
őstag
Lesz rá Android 3, de ugye elöször meg kell hogy jelenjen az Android 3.
Azért nincs rá Android Market támogatás egyenlőre, mert a Tegra250 nem minden Android Marketes alkalmazzással kompatibilis, azért a Toshiba elöször teszteli az alkalmazást, és ha minden oké, akkor felkerül a Toshiba Marketre. Egyenlőre csak párezer alkalmazás van fent, de pár hónap múlva már pártízezer lesz.
3G: januárban érkezik, kb másfélszer ennyi lesz.
-
kekegsm
őstag
Mutatom, figyeled az ujjam? :-)
Mint mondtam, MediaMarkt Zalaegerszeg áruházban láttam. (Ez Zalaegerszegen található).
Galaxy Tab:
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=237046&langId=-11
Oldal alján. Egyébként elnéztem, mert 203.000, nem 230.000
-
kekegsm
őstag
A Folio 134.990Ft-ért van a zalaegerszegi MediaMarkt-ban. A Galaxy Tab függetlenül 230.000Ft a T-mobile-nál. Persze előnye a Tab-nak, hogy 3G-s.
A cikkben említett 110eFt-os árral az a bibi, hogy egyszerűen csak fogták az eurós árat, aztán beszorozták az aktuális árfolyammal. Viszont ugye tudjuk, hogy nálunk 25% az ÁFA, míg európában a 16-21% a megszokott, és hogy az Artisjus meg egyéb jogdíjak, stb miatt nálunk mindig minden drágább, mint az igazi Európában (Galaxy Tab Írországban 680-700 euróért kapható, míg nálunk a T-mobile-os árat átszámolva kb 820 euro jön ki). Szóval a 135eFt-os ár az teljesen kellemes. És mondom, kapható, kipróbáltam.
-
kekegsm
őstag
válasz
bolondember #11 üzenetére
Nem. ha jól emlékszem, 50% browsing, 25% video (fullHD),25% üresjárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Parfüm topik
- Argos: PH!arckép
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest