- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Imi1981 #1821 üzenetére
Érdekes, hogy a gyári billt mindenki fikázza. Szerintem full megszokás kérdése. 2009 óta iphoneozok, munka miatt viszonylag sokat nyomkodok minden más telót is.
Én pl messze messze a gyári billen írok a legkevesebb elütéssel, és az áll kézre is. Néha próbálgaton a swift meg gboard meg mindenféle keyboardot, és 1-2 nap alatt mindig azt veszem észre, hogy visszakapcsolom a gyárit. Lehet h egy swift jobb ha már megszokom, de 10+ év után, én már nem akarok más megszokásával vesződniVan aki swipe-olva ír villámgyorsan, próbáltam, de egy 3 betűs szóval is komoly problémáim voltak vele
tudom megszokás kell ahhoz is, de ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négy új modell, változatlan amerikai árakkal és műholdas kommunikációval. Meg félig-meddig eltűnt szenzorszigettel.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest