- Magisk
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
Tud valaki debreceni kollegát aki tudna nekem segíteni, illetve jó lesz egyéb égtájról is csak megbízható legyen
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Milestone2 #9619 üzenetére
Ocsem hasznalta, meg se lepodom. Szerintem leesett valahonnan es kimozdult benne valami.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Milestone2 #9616 üzenetére
Sajnos akkor se, de hosszabb ideig kiírja ugyanúgy a zöld droid hasából kiugró piros háromszögben lévő felkiáltójel alatt, hogy: "Nincs parancs."
Az mit jelent, hogy szakértő kezek?Debreceni vagyok, van valaki a környéken aki életet tud lehelni bele?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Milestone2 #9613 üzenetére
Nem, sajnos amt írtam 3-4 másodperc alatt lejátszódik. Sima frissítéssel jött miui, pontosat nem tudok róla
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!
Reg jartam erre. Az ocsem noteja egyszercsak fura dolgot csinal, bekapcsolja a telefon es megjelenik a xiaomi jel, majd 2-3 masodpe4c mulva egy zold droid alatta "nincs program" felirattal kikapcsol. Szerintetek mi lehet a hiba?
-
ouzohuto
senior tag
Nem jut eszembe a neve ezert irom korbe. A kijelzon hibapontok jelentek meg, de kb kismilio :S masnakis?
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok. Egy mellektopicban mar segitett tolvaj forumtars, de sajnos ocsem csinalja a buheralasos multilanguage nyelv feltetelet. Azt mondja felrakta a romot rendesen de telepotws ujrainditas es megsincs tobb nyel csak az a 3 ami volt. Ja es csatlakozatatja a gephez es nem latja a belso memoriat es az sdt sem. Csak kulso sd olvasom rakja ra az sd kartyara ugy van rajta a rom a kartyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Láncfűrész topik
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trance club
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest