- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koppány_68
csendes tag
válasz
tolvaj! #7855 üzenetére
Az volt a baj,hogy nem jó kombinációval próbáltam, mert ahogy Milestone2 is említette, nem volt jó a gombsoros recovery a V6 miatt! De az egyik (nem tudom hanyadik) próbálkozásnál bejött a TWRP recovery és gyorsan installáltam a rendszert. Így szerencsére csak fél napot csesztem el, nem a telót!
Köszönöm nektek a segítséget!
-
Koppány_68
csendes tag
Huuu sikerült!!
De ezért megszenvedtem!
-
Koppány_68
csendes tag
válasz
Koppány_68 #7852 üzenetére
Na,most bejött egy kiírás:
Három bootmódból lehet választani (recovery, fastboot, normal), de egyikre sem tőrténik semmi! -
Koppány_68
csendes tag
Nagy bajom van! Az összefoglaló szerint telepítettem a MUt-ot lecseréltem a TWP recoverire, ezután az "újraflesseléses módon, wipével töröltem, és az újraindításkor semmien módon nem érem el a recoveri úraindítást, csak MI logó és kész!
Nem tudom mit rontottam el!!Valaki tud még ilyenkor segíteni?!
-
Koppány_68
csendes tag
válasz
Koppány_68 #7840 üzenetére
Már a twrp elindítása sem sikerül
-
Koppány_68
csendes tag
A hiába várt frissítés miatti elkeseredésemben kipróbáltam a béta verziót, de nekem nem jött be, sok benne a hiba!
Viszont visszatenni a stabil verziót nem engedi! Mit kell tennem, hogy a 37-es vagy a 40-es romot használhassam?
Az updaterrel készítettem backupot, és azzal is telepítettem.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest