Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Bemutatta az Infinix második generációs gaming telefonját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
-
DDA40X
aktív tag
Gyönyörű. No de hogy a bánatba teszed le, hogy ne karcolódjon? Van egy gyanúm, hogy visszafelé nem lehet meghajtani. Csak teljesen kinyitva lehet. Úgy meg szintén veszélyben van. No persze mindegy is...hiszen Hüwely, annak minden hátrányával...
-
roli543
őstag
Hiába sérülékenyebb ez a kialakítás, ennek van szerintem igazán értelme. Gyönyörű, számomra kecses, praktikus, és egész vékony lett.
Egy hibája van ennek a telefonnak, hogy Huawei... se 5G, se GMS.... szomorú, pedig szerintem sikeres lehetne.
Illetve egy kompaktabb kivitel, 6-os kijelzővel+kinyitás. -
prolad
addikt
Ez a dizájn még mindig a legszebb és a legpraktikusabb, amint tudnak kellően masszív kijelzőt gyártani.
A csak 4G, GMS hiánya és a korlátozott elérherőség/magas ár (ha jön ie, a Fold felé lesz árazva) nekem nem opció, sokan másoknak se lesz az. De remélem valami ilyet a Honor is kiad majd, ott nem lesz ennyi probléma.
-
bollokcs80
Korrektor
Mondjuk ennél a telónál mindegy az ár, GMS nélkül nem nagyon fogja venni senki.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
LosBlancosRM #1 üzenetére
Sokan a mai napig félreértik, ha csak az átszámolt árat írjuk oda, főleg olyan telefonoknál gond, ami nálunk is kapható lesz (jellemzően lényegesen nagyobb összegért), a jüan/rúpia/vasbuznyák ár önmagában pedig a legtöbbeknek nem valami informatív.
-
LosBlancosRM
őstag
"Az alap memóriacsomag valamivel több, mint 500 ezer forintnyi jüan (544 ezer)," Betűnként kapjátok a fizut, vagy mi értelme van ennek a megfogalmazásnak?
A telefon szebb, mint a Fold, de sérülélenyebb is. Kíváncsi vagyok, hogy ki találja fel azt az anyagot, ami bírja ezt a fajta használatot.🤔
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az elődmodellnél jelentősen kedvezőbb áron nyitó Mate Xs 2 5G és Google szolgáltatások nélkül valószínűleg marad Kínában.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Update 03.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest