- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CivicEsi
senior tag
Iron man, meg Limited Edition ide, vagy oda, de ez gáz azért!!!!!
2,5 millió
És ez nem egyedi eset! -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Döglött Róka #47 üzenetére
Hát ezt azért ne te döntsd már el, hogy ki miért rajong. Kizárt, hogy akár a tizedét is tudd a Marvel képregényekről annak, amit én tudok. Egy képregény nem csak a papíron megjelent verzióból áll, tudod meg is filmesítik őket folyamatosan. A mondandódból látszik, hogy fogalmad sincs a témáról, amibe beleböfögtél. Ez nyilvánvalóan érdeklődés kérdése, csak nem szeretem, ha ilyen baromságokat vágnak hozzám anélkül, hogy ismernének.
-
válasz
DiamondBack #48 üzenetére
Egyetértek.
Egyébként alapból tetszik az S6 és az edge is,az i6-ot lehet leváltanám rá.
Nem tudom érdemes-e.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
TheBikerider #45 üzenetére
Jogos, nem vagyok se marketinges se piackutató. Csak egy egyszerű vásárló, aki nem mindig írja oda azt a varázsszót hogy szerintem . Bocs. De térjünk vissza erre egy hónap múlva, meglátjuk fellendülnek e az eladások. Attól hogy kiadtak egy csiri-csáré limitált szériát szerintem nem sok minden változik.
De végül is most hogy mondod lehet veszek még egy Avangers kiadást is csak hogy legyen (értelmét akkor se látom, ahogy az Edgének sem) -
válasz
DiamondBack #43 üzenetére
"...Aki eddig nem vett S6-ot az nem emiatt fog..."
Ezt Te,honnan tudod?Áruld már el légyszives...
Valamiféle különleges képességekkel megáldott "bosszúálló" vagy Te is,hogy ezt így kimered jelenteni? -
furio
aktív tag
Ugyan már, milyen rajongó vagy ha egy Iron Manes háttérkép ciki?
No offense <3 -
DiamondBack
senior tag
Nem értem én ezt. Ha valami nem fogy jól akkor csinálok belőle "gagyi" verziót és attól remélem a nagyobb eladási számokat?
Magam is Avangers illetve Ironman rajongó vagyok, de el nem tudnám képzelni hogy akárcsak egy hátteret is kitegyek nemhogy ilyen telefonnal szaladgáljak.
Aki eddig nem vett S6-ot az nem emiatt fog."A dobozban egy vezetékmentes töltő is fellelhető Tony Stark szívének stílusában." Teljesen lényegtelen de mellkasába ültetett mini Arc reaktor nem Tony szive csak a szivét védi a felé haladó shrapnel szilánkoktól
-
válasz
Lasliegrand #41 üzenetére
Csak a hátlap nem tetszik.A csomagolás,töltő,teljesen rendben van.Elfogadnám.
-
Lasliegrand
tag
Ez inkább illik 1 Happy Meal menübe, mint egy 200k fölötti telefonhoz.
-
Hát vasember ide vagy oda nekem ez egyáltalán nem nyerte meg az ízlésemet.
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem nagyon tetszik.
Viszont meglep, hogy mennyi a hisztis, kedvtelen, öreg fórumozó ebben a topikban.
-
batai15
félisten
imádom a bádog embert meg minden, de ez valami kegyetlen bazári.. ha nem lenne a vasember a hátulján, meg esetleg nem pont piros arany hanem a 42-es armor stílusba csinálják akkor lehet jobb lenne...
és az az a ikon pakk.. . hát... -
dzsi23
addikt
Ez már a sokadik hír erről a telefonról, és sokadjára írjátok, hogy "bazári", "gagyi" meg "gyerekeknek való", de én sokadjára is csak azt tudom mondani, hogy tetszik.
Bár a Nick Fury-s még mindig szebb, de ha annak a hátlapjára is rádobnák a félszemű fejét, akkor nem biztos, hogy kellene.
-
xboxadam
csendes tag
Ez nagyon jól néz ki!
-
Petyyyyy
addikt
Kemény műanyag héj az üveg hátlapra, ez igen.
-
pauliboy23
senior tag
Hulk-os lesz vajon?
-
furio
aktív tag
válasz
Döglött Róka #31 üzenetére
Nem, nem csaptam fel és például engem érdekel.
-
furio
aktív tag
Értem én kritikát meg azt, hogy megy a sírás h miért nincs más telefonról hír, de srácok, én lazán vennék egyet ha lesz magyarországon is, poén.
Nem csak a gyerekek vetetik ezt meg apuval... Jót tesz a telefon és a Samsung népszerűségének is.
-
janeszgol
félisten
Gyerekes dolgok ezek. Én legalábbis tuti nem venném a kezembe. (Bár a színvilág nem rossz, de a kicsit sötétebb vörös jobban állna a telefonnak (az is mattban, nem fényezve).
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#06658560 #26 üzenetére
lehet, hogy így szokott lenni ezt nem tudom
De amikor még alsós általánosban voltam, akkor a film után 2 hétig volt minden ahhoz kapcsolódó játék, meki menü ajándék, ruházati cikk stb. menő, utána nem.
És ahogy elnézem ezt a designt, ez tényleg a suliban menőzni akaró alsó tagozatosokra épít -
törölt tag
válasz
Dr.Anonymus #25 üzenetére
Minden ilyen csak a bemutató után szokott lefutni, lásd James Bondos Sony USB stick, Batmanes telefonok, Marvel Avengers edition Dr Pepper.
-
Dr.Anonymus
addikt
nem az én ízlésem szerint való
de egyébként nem egészen értem, ezt a nem film premierje, vagy az előtt pár héttel kellett volna kiadni?
most már annyira nem téma az egész film, már kezd a mozikban is lecsengeni a láz -
Mr President
senior tag
Baromi jól néz ki, igényes nem bazári, viszont a vasember fej nagyon nem kellene a hátlapra.
-
CptAdamica
veterán
Tessék Bone, itt van az új hír mára.
-
Steve1207
veterán
Egyetértek, nekem főként csak a témával van bajom. Emlékszem, még mikor én is próbáltam szerkesztgetni a frameworkoket meg minden nyavaját és az alap jó koncepció is gagyi lett. Szerintem ilyen esetben a legszebb, ha nagyon egyszerűre letisztított a téma az adott színvilágra és kész, nem kell semmi csicsa.
Az egész amúgy nem rossz.Itt maga a téma áll bosszút a felhasználón hosszútávon. Emlékeztet kicsit a méregdrága gazdagokra szabott telefonokra, volt itt is pár teszt, azoknál is jól belenyúltak a szoftverbe általában
-
Klasszságos!!!
-
vigyori78
őstag
Szinben hozzá passzoló kábelek és füles is kellet volna
Akkor már a maszk helyett inkább valami ilyen grafikát kellet volna a hátára : -
CptAdamica
veterán
"Újabb nap, újabb Samsung hír" - nagyon csend lehet a mobil világban, ha csak Samsung hírek jönnek folyton.
-
berek21
őstag
Napi csamcsung. Pipa!
-
kbyte1024
veterán
Mint irtam anno,lesz meg vagy 3-4 variansa
nevetséges....
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Ferenczi Áko #6 üzenetére
Hat ha egyszer fizetnek a hirdetesert...
-
törölt tag
Lassan minden második hír a Galaxy telefonok Avengers kiadásáról szól
-
Matada2.3
veterán
Tök jó lett volna, de az a vasember fej a hátulján mindent elrontott.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Nekem is ez jutott eszembe. Hetek óta már nem is tudom hanyadik hír erről a szerencsétlen verzióról. De hát ez egy Samsung.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Továbbra is tartom, hogy a célközönség az messziről látszik: "Apuveddmeg" Semmi értelmét nem látom ezeknek az idióta kiadásoknak, de biztos megéri, ha gyártják.
Egyébként én nagyon nem vagyok Samsung párti de nem érzem azt, hogy a csapból is ez folyna. Amikor megjelent az i6 minden körülötte forgott. Amikor az LG G4, akkor akörül, ugyanez igaz volt az S6/S6 edge párosra is, sőt hál' Istennek valamilyen szinten a P8-cal is foglalkoztak, csak azóta kijött ez az idióta variáns. Na a lényeg, hogy szerintem az aktuális zászlóshajókkal mindig többet foglalkoztak, mint a többi telefonnal, de elég teret kapnak szerintem így is a kisebbek is.
-
no more
veterán
Ez a színvilág... csúnya.
-
hemaka
nagyúr
Egész jól néz ki, bár férfi kézben...lol
-
Ferenczi Áko
addikt
Nem tudom miért kell ennyire reklámozni ezt a telefont. Elismerem, hogy jó, talán a legjobb. Nem ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy a csapból is ez folyik, akárhányszor megjelenik valami kiegészítő vagy frissítés hozzá.. Más telefonok harmad ennyi reklámot sem kapnak itt az oldalon..
-
CivicEsi
senior tag
Tetszik a készülék, de azzal a maszkkal a hátulján nagyon elrontották, így olyan bazári/gagyinak tűnik.
Ezeket elnézve, amúgy is az arany/piros-kék színvilágú nem annyira ütős. -
Ádám16
addikt
"S6 edge a zöld, fekete és fehér színek mellé..." Az arany variáns lemaradt.
Ha a hátlapon nem lenne az a kép, tetszene.
-
Segal
veterán
Ja hogy a Gear VR-ből nem is lesz Iron Man kiadás akkor már nem is kell a cucc...
Viccet félretéve röhejesen gagyin néz ki. Értem én hogy sokmilliójába kerülhetett a Samsungnak hogy a filmbe az ő készülékei szerepeljenek de akkor sem így kéne megpróbálni visszakeresni a kiadásokat. -
Cilindrik
aktív tag
Tudom hogy szubjektív dolog de ez valami übergagyi lett. A szinek még okés, a hátlapon a maszk már gáz, de az a theme hát az borzasztó. Akkor láttam ilyeneket amikor még az "ősidőkben" romolgattam és lelkes userek csináltak lángnyelves, faberakásos és egyébb "decens" témákat.
Mégegyszer mondom szubjektív véléemény.
-
Nagyon fasza!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest