- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cartman023 #813 üzenetére
Lehet nem jól fogalmaztam, az ujjlenyomatolvasónál lyukas gyári fólia elég hamar levált. Így bementem a SES-be, és rakattam fel. 4000Ft volt a gyári üveg. Na ezzel már nem lehetett ujjlenyomatot se érzékelni, se hozzáadni. Arcalapú feloldás nekem elég létidegen dolog, ráadásul kontraproduktív. Mire előveszem a telefont legyen feloldva.
Akkuidőben nem vagyok mérvadó. Sosem akartam sportkocsival se úgy közlekedni, hogy egy Lupo fogyasztását próbáljam elérni... Ha használjuk azt, amitől több mint az alsókategória, akkor fogyasztani is fog.
-
kekedi
senior tag
válasz
Cartman023 #813 üzenetére
Nekem teljesen változó az akksiidő. Észre vehető hogy mikor nyomkodod otthon és mikor nyomkodom a napfény alatt.
Nekem 1sim van, AOD nincs.
24 óra alatt 4 óra volt a legkevesebb és 6 és fél óra a legtöbb.
De ami nekem fontos, ki bír egy napot, és ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest