- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #5 üzenetére
Na, valamiben egyetértünk.
-
Zolik
senior tag
válasz
Oppenheimer #5 üzenetére
Nektek ez a fém hátlap úgy látszik valami félisten dolog.
1. az emberek 60-70%-a úgyis tokban tartja a telefonját (nem divatból, hanem pl hogy óvja)
2. mitől lesz jobb a fém hátlap? hogy jobban érzed a melegedést? vagy gyorsabb tőle?Amúgy nagyon várós
nekem is bejön. Mellesleg az A7-re nagyon kíváncsi vagyok... Jó lenne egy G Alpha+S5 combo. IP védettség, fém keret 5" kijelző és egyéb finomságok
Tegye a szívére az aki szerint a mobilos világban elő lehet jönni évente új külsővel (amit még soha senki nem csinált előtte). Fogynak a szarvasok...
-
wozzy
tag
válasz
Oppenheimer #5 üzenetére
Senki nem kényszeríti, hogy te megvedd. Nyílván nem te vagy akkor a célközönség. Egyelőre még mindig úgy fest, hogy az emberek nagy részének még mindig bejön ez, vagy nincs problémája vele.
Egyébként nekem se annyira fontos ez tudván, hogy a vételi képességeket is korlátozhatja.
Ez a fémkeret mondjuk tetszik, de nálam nem lesz döntő érv a következő telefon vásárlásánál sem az biztos. -
roli543
őstag
válasz
Oppenheimer #5 üzenetére
Az egész telefon fém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest