- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
Deus Ex GO TODAY!!!
-
davidsone
addikt
DeusEx GO!
Most toltam ki a Lara Croft GO-t zseniális cucc remélem ez is lesz ilyen jó v még jobb
-
Shing
őstag
Nem vagyok egy grafika őrült, de tény hogy a CoD BO2 néz így ki kb. 16GB-os RAM leírás az új divat, nem kell tőle megijedni. Értelmes tesztekből majd kiderül hogy mi kell a futtatáshoz.
-
Fitzgerald
veterán
Szebb lesz persze, de azért azóta eltelt már 5 év, ami rengeteg idő. Nem mondom hogy csúnya a játék, inkább csak nem kiemelkedő.
@daa-raa
Én arra mindig azt hittem hogy valamiféle renderelési megoldás, mint a Scaleform lol.
@[CsuCsu]
Igaz, meg ugye az is benne lehet ebben hogy azért ez a játék mégsem GTA vagy Sims, amelyekről már a bejelentésük előtt is biztosan lehet tudni, hogy még PC-n is milliós példányszámban fognak fogyni, ergo a turmixgéptől kezdve a porszívón át a középkategóriás laptopig mindenféle hardveren meg kell hogy mozduljanak.
"Akkor erdemes csak invesztalni, ha tobb szoftver is elvezheti az elonyeit."
Vannak akik elég sajátosan értelmezik ezt a dolgot, pl. Bethesda.
7 éve vették meg az id-et, azóta ott van nekik házon belül az id Tech motor. Ehhez képest a Fallout 4 tavaly még mindig a jó öreg Gamebryo-val készült, amire már a Skyrim idejében is csak annyit mondtunk, hogy "meh...".
És nem is elsősorban azért, mert nem képes olyan vizuális megjelenítésre mint más, modernebb megoldások, hanem mert annyi szar van vele, hogy ejj. És ez így volt a Skyrimben, így volt a Fallout 3-ban, így volt már az Oblivionban is 10 (!) éve.
Mivel a játékaik tízmilliós példányszámban fogynak, tőlük joggal várná el az ember a szebbet, a jobbat, de nem. -
[CsuCsu]
őstag
válasz
Fitzgerald #9 üzenetére
Az optimalizacio ellogasa nem feltetlenul problema. Annak is megvan egy bizonyos koltsege, es ha az uj hardver olcsobb annal a koltsegnel es relative sok ember rendelkezik vele, felesleges bizonyos szintnel tobb penzt olni bele.
Egyebkent tobbnyire en azt veszem eszre, hogy optimalizacio teren nagyon jelen van a meretgazdasagossag. Akkor erdemes csak invesztalni, ha tobb szoftver is elvezheti az elonyeit. EA nem veletlenul csinalja a Frostbite-ot ugy, ahogy. Szerintem aki nem all ra ugyanarra a vonalra, nem fog sok javulast latni es helyette inkabb nagyobb gepigenyt ad meg.
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #9 üzenetére
Ha a Nixxes készíti most is a PC-s portot, akkor nem lesz gond az optimalizálással és skálázódással.
-
Xaels
félisten
válasz
Fitzgerald #9 üzenetére
Szerintem az MD bőven szebb lesz mint a HR ami sem volt kifejezetten csúnya 1-2 dolgot kivéve.
-
Fitzgerald
veterán
Lehet hogy nagyon análnak hangzik a 16GB ram, de szerintem ugyanazt csinálják mint tavaly a Bethesda a Fallout 4-el: Többet mondanak mindenből, így el tudják lógni az optimalizációt.
Mivel a játék nem lesz különösebben szép (nem lesz annyira szép, hogy ez megindokolná a magas ajánlott gépigényt), és ebben a Fallouthoz hasonlóan még nagy, nyílt terek sem lesznek töltési idő nélkül, ezért csak erre tudok gondolni. -
Xaels
félisten
Nekem sem volt egy 20-as a 16GB DDR3 a mostani gépbe csak érdekes. Ahol eddig néztem ott 8GB mindig volt szabadon. Ami még érdekes a CPU ajánlás. Az FX meg az i7 nem igazán egy szint sem árban, sem teljesítményben. Viszont a feldolgozó szálak esetén többnyire csak az i7-ek tudnak 8-at.
-
[CsuCsu]
őstag
16GB egyebkent mar annyira nem veszes. 3 eve vettem annyit az uj gepembe, 30 ezer Ft-ert. Amugy is szeretem a sok RAM-ot, nem kell bezarogatni mindent, ha jatszani tamad kedvem.
Egyebkent el tudom kepzelni, hogy valojaban 8-10GB kell csak a jateknak, de egyszerubb, ha a 8GB duplajat irjak, mivel az emberek nagy resze a 2 hatvanyaiban veszi a RAM-ot.
szerk.: lol szerkesztes utan dupla poszt, ilyet se lattam meg.
-
RyanGiggs
őstag
16GB? FHD-ra! Miért is? Ezt nem hiszem.
i7-3770K? Akkor ez rendesen megmozgatja majd a 8 magot?
Kíváncsi lennék mennyi fps hátrányba szenved majd az, akinek "csak" egy erősebb 4 magosa van!? -
Xaels
félisten
Azért a RAM-on rendesen lestem egyet. Ajánlott 16GB? Egyébként majdnem meg van minden. A VGA ami egy erős közepes lesz a 280X-el, de majd meglátjuk.
-
Egész baráti, GTX 750Ti szerintem elég lesz 1080p/medium-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged