- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
értem.
Azt lehet tudni hogy vannak-e közös projektek?
Pl egy egy új Android verzió kiadása elött a Google mennyire támaszkodik az XDA-a fejlesztő csapatára?
Pl az Android tipikus "lag" gondjait sokkal jobban megoldja vmilyen Cm-romon az Xda.
A Hardveres Gyorsitást vajon az Xda "nyomására" kapcsolta be a Google a 4.0-ban?
Mert az már az már az 1.6 óta megoldható,viszont csak a Cm romok használták. -
aprokaroka87
nagyúr
az állapotsori kapcsolo gombokat nem a Cm romokban alkalmazták elöször?
Egyébként az is lehet hogy egy két funkcióért cserébe a Google nem néz rossz szemmel hogy a CM romokban használják a GAPS-ot,mert korábban ez volt a Google baja -
aprokaroka87
nagyúr
Egyébként szerintem tényleg indulhatna egy rom fözéses rovat itt a MA-n.
Pl én is Cm romot használok az Lg gt540-en,ha azt mondom hogy sokkal gyorsabb lett,a lagok jórésze eltünt.
Rengeteg extra funkció van benne,és rengeteg dolgot belerakhatnának a gyártok amikor updatet csinálnak.
Egyébként jó lenne ha a Google pl ajánlaná a fözött Romokat,akár hivatalos formában is.
Meghát a gyártokat se nagyon értem,az XDA-s emberkék elkészitenék nekik a szoftveres frissitéseket.
Egyébként azt lehet tudni,hogy a Google mennyire fogadja el azt hogy vannak olyan emberek,akik az általuk készitett dolgokat átveszik és akár tovább fejlesztik?
Egyszer szeretnék látni olyat hogy kiáll valamelyik nagyobb guru a Google-töl és ajánla pl a Cm romot a Nexus 5-re vagy 6-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest