Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Így első ránázésre az anyaghasználata nagyon jónak tűnik.
Ha olyan mint a D600 vagy a D900 akkor nagyon jó.
Viszont a méreteire kiváncsi lennék. -
-
sztyui2
őstag
Hát a kinézete nnem nagyon tetszik. A felhajtható hangszóró helyett rakhattak volna normál billentyűzetet SMS-ezésre. Na mindegy. Ha tényleg úgy szól, ahogy reklámozzák, akkor elismerem a tudását. Olyan hangzatos reklámszövegeket hallottam, hogy "Akkusztikus hangzás", meg hogy "Mintha előtted lenne az opera énekese" meg ilyen hihetetlenül nagy szavakat. Mondjuk ez egy luxuscég, ami hangszórókat gyárt. Biztos hihetetlenül jól szól, de egy ilyen tipusú fülhallgatóvan nem megy sokra az ember. Egy sennheiser HD555-el már igen
-
AS
félisten
Képekl képek!
-
erdoke
titán
Ez nem kicsi, de nagy. Itt tervezték a szomszédban? Még a szoftvert is? Utóbbi minden bizonnyal vicc.
-
AS
félisten
Hát ez nagyon szép, és nagyon sugárzik rola a fantasztikus minöség (mondjuk enyi pénzért már elvárható, de menyivel jobb mint a 20 . ugyan olyan buta Vertu,, és ez árban csak a töredéke...
-
Lacigyermek
csendes tag
szép
-
AS
félisten
Már tudom, egy rész dizájn miatt mást részt, azért hogy igy könnyebb tekerni egykézel ha kivan támasztva.
-
AS
félisten
válasz
Flashback #17 üzenetére
Hát nem láttál még Samsung K5 lejátszót ott is van külső hangszóró (söt az lényeg és piszok jól szol méretéhez képest.)
Ezt nem is telefonak kell tekinteni hanem hogy tárgy, ami tud telefonálni is . És zenélni is de azt nagyon.
Igen ez nem nekünk készült hanem igényes gazdagoknak. -
Flashback
addikt
Hű hát mostmár szilárd az a véleményem hogy a B&O telefont nem tud tervezni... Maradjon csak a hangszóróknál. Ennek a telónak valami ritka... érdekes... az elrendezése, és kicsit vicces ez a lehajtom a hátulját kitámasztom, kihajtom a hangszórókat dolog. Ezek a külső hangszórók nem nagyon jöttek be a népnek, max a kis suhancoknál, osztálykiránulós, vonaton hallgatós kategóriában. De mivel ez a telefon nem ezt a közönséget célozza ezért értelmetlen, max hangosabban csörög, de arra meg ott a vibra... Meg nemhiszem hogy bárki is szivesen hordana a zsebében egy kavicsot, aki meg igen már bevásárolt Motorolából (U6)
Szerintem először pont fordítva álmodták meg a telefont aztán rájöttek mekkora Ipod klón lenne és megfordították az egészet, így már EGYEDI Nem hiszem hogy egy milliomos is venne ilyet, de majd meglátjuk. Najó lelövöm magam, biztos _JÓ_ telefon lesz
-
AS
félisten
VIDEO!!
2 dolog derül ki:
VODA exluziv? most már minden samsung az? Samsung vodával szerzödöt le most már mint sharp meg a sagem?
1000 Euros ár sem poén, mondjuk igy is fényévekel jobb vétel mint egy nokia siroko. -
joey04
titán
Nem hasonlít semmire? Úgy néz ki mint valami spéci iPod.Ezért nem is tetszik mert szerintem az is csúnya.
-
(Kolombusz)
veterán
A 240*240-es kijelzővel meg is lőtték az egészet...
Persze, exkluzivitás mindenek felett, de ezt a felbontás szerintem szinte semmilyen Java program nem támogatja. -
Khaal
őstag
Én látom rosszul, vagy nincs billentyűzete? Hogyan lehet ezen majd sms-t írni?
Tárcsás kiválasztós dolgot nagyon jól meg kell csinálniuk, hogy ne csak szép, hanem kezelhető is legyen.
Lossless formátunok támogatása viszont példás.
-
AS
félisten
Itt az oldala is, hasonloan telohoz? (ööö vagyis, ehez a készülékhez paszol)
LINK -
Ricardo
titán
Érdekes telefon (vagy mi
) Az ár tekintetében egyetértek azokkal akik szerint nem lesz olcsó.
-
Jadro
veterán
Hopp végre egy egyedi kialakítás. Nem is csúnya! Ennek a tesztjére kíváncsi leszek.
-
AS
félisten
Na ezek után mondja valaki hogy samsung nem csinál uj dolgokat?
Ez nagyon durva cuc, de már tényleg, nem is tudom semihez sem hasonlitani. -
Bog
HÁZIGAZDA
Lesz teszt remélhetőleg hamar, és akkor majd megmondjuk a frankót.
-
ByB
addikt
Nekem egyedül a variálhatatlan fülhallgató nem tetszik! (Az én fülembe tuti nem stimmelne ez a fajta.)
-
tween
őstag
Igényes darab!
Persze a mérete sem kicsi!
A hangzásra meg mindenki rettentő kíváncsi,gondolom -
ByB
addikt
Lehet már esetleg valamit tudni az áráról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Serenata névre keresztelt telefon a zenei funkciókra és a formatervre helyezi a hangsúlyt.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Zyxel NAS326
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest