Új hozzászólás Aktív témák
-
siti
őstag
nekem is ddr3-as VGA-m van. Mondták is hogy szar, pedig megy rajta film, office, outlook és farmville. De ha nagyon kellene, elvinné a solid edge-t is. és miközben netezek, hdmi-n meg megy a film a TV-n, mert olyat is tud. egyszerre
mondjuk csak 10e Ft volt, olcsó volt és tudtam mire kell. -
siti
őstag
de ahogy nézem, ez a ddr3 a vga-n, nem újkeletű hülyeség
-
siti
őstag
amikor már a virtuális valóság szebb és jobb mint az igazi, akkor majd rájövünk hogy nincs tovább fejlődni, mert hiába jön ki az új öt (5, nem három, nem négy) dimenziós hiper csoda, ha a felhasználók már nem tudják kihasználni, nem fizetik meg érte a sok pénzt és ezek a szemét userek képesek nem fullHD-ben a 8800Gt-n CS-t játszani az új AssassinCreed 9 helyett, na akkor előveszik az ilyen ötleteket, hogy tegyünk rá két 386-os procit, mert hát duál
én 10k -ért vettem utoljára VGA-t, a követező gépben már az IGP fog dolgozni. tőlem nem húznak le több pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest